Один рідний і ще один названий: як виглядають сини Андрія Доманського від першого і третього шлюбів

Популярний ведучий Андрій Доманський віртуозно поєднав і кар'єру, і батьківство. Він — щасливий тато шістьох діток. Дізнайтеся, як виглядають сини знаменитості.

Андрій Доманський був одним із найпопулярніших шоуменів свого часу. Він був ведучим і на “Просто Радіо”, вів легендарний “Підйом” на “Новому каналі”, “Все для тебе” на Інтері, а ще більш впізнаваним його зробив шлюб з Лідією Таран, яку він згодом полишив саму з дочкою.

Проте, білява теледіва була не єдиною дружиною знаменитості. За плечима зірки цілих 3 шлюби, у двох з яких у нього з’явилися сини.

Найстаршого звати Василь. Він народився у 2000-му році. Первісток не пішов стопами тата, а зайнявся кулінарними справами. Про це команді сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися завдяки резюме Доманського-молодшого, яке знаходиться у вільному доступі. Похизуватися наступник зірки може не лише талантом кейтерингу, а й знаннями іноземних мов.

Як виглядають сини Андрія Доманського

Про свою першу дитину Андрій фактично нічого не згадує, як і про матір його наступника. Відомо, що з жінкою він познайомився у рідній Одесі, але через амбітні плани довелося розлучитися.

А ось другого сина привела у родину третя обраниця Доманського Марина. Жінка до зустрічі з коханим мала серйозні стосунки та народила дитину. Хлопця назвали Артемом, але він не є рідним шоуменові. Втім, як-то кажуть, батьки — не ті, хто родили, а ті, хто виховали. Ведучий дуже добре ставиться до пасинка і навіть словом не обмовився, що якось виділяє інших своїх дітей на його фоні.

Як виглядають сини Андрія Доманського

Цікаво, що з новою дружиною зірковий чоловік народив ще й двох крихітних донечок. До речі, всі діти знайомі між собою, а до війни багато проводили часу зі своїм спільним батьком.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини