Молодша на 52 роки дружина не навідується: як сьогодні виглядає покинута могила легендарного Григорія Чапкіса

Відомий український хореограф Григорій Чапкінс відійшов у вічність понад рік тому. Як виглядає могила знаменитості сьогодні та чи навідується туди хтось?

Григорій Чапкіс став для українців взірцем у багатьох речах. Знаменитості не стало майже два роки тому, втім сьогодні його могила має плачевний вид. Нещодавно український волонтер Максим Левченко у своєму Тік-Ток акаунті показав, як виглядає місце, в якому спочиває хореограф. Громадський діяч навідався на Байкове кладовище, де й було поховано Чапкіса.

Хоча з моменту смерті відомого українського хореографа пройшло майже два роки, пам’ятник на місце його поховання досі не встановили. Ба більш, видно, що на могилу до Григорія Чапкіса ніхто не навідується, оскільки там не прибрано й лежать засохлі квіти.

Волонтер Максим Левченко показав могилу легендарного Григорія Чапкіса
Волонтер Максим Левченко показав могилу легендарного Григорія Чапкіса

Український волонтер, який і опублікував відео з місця поховання знаменитості, зазначив, що йому було важко дивитись на те, в якому зараз стані могила Чапкіса. Максим Левченко здивувався, чому ані дружина померлого хореографа, ані його син досі нічого не зробили.

“Чомусь його дружина, яку він називав діамантиком, його син з Америки поки що не додумалися не те, що поставити пам’ятник, а хоча б її [могилу – прим. ред.] облагородити”, – прокоментував Максим Левченко, знімаючи місце поховання Чапкіса на Байковому кладовищі.

Григорій Чапкіс відійшов у засвіти майже два роки тому
Григорій Чапкіс відійшов у засвіти майже два роки тому

Нагадаємо, що легендарного українського хореографа не стало 13 червня 2021 року. Тоді на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм про це повідомив син знаменитості. За словами дитини Григорія Чапкіса, батько відійшов у засвіти через поважний вік. До своєї смерті хореограф вже декілька разів потрапляв у лікарню із запаленням легенів і перебував у реанімації.

До останнього поруч із хореографом була його дружина Міла, з якою знаменитість побрався 2020 року. Про зіркову вдову відомо мало, адже вона воліє оминати публічність. Міла молодша за свого покійного чоловіка на 52 роки, а працює вона у сфері прикрас.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини