Після цих фото неможливо повірити, що між Нікітюк і Притулою немає роману: найцікавіші кадри зіркової парочки

У мережі довго ходили чутки, ніби між Лесею Нікітюк і Сергієм Притулою насправді не лише робочі взаємини, а й романтичні стосунки. Наступні фото зірок змушують замислитись

Відома українська телеведуча й блогерка давно знайома зі своїм зірковою колегою Сергієм Притулою. Зокрема, дует разом працював на популярному телешоу “Хто зверху?”, з якого друг Лесі Нікітюк пішов після початку повномасштабної війни. На проєкті знаменитості постійно комунікували, часто жартували й час від часу між ведучими навіть пробігав легкий флірт. Саме це наштовхнуло багатьох глядачів на думки про те, що знаменитості можуть відчувати щось одне до одного.

Насправді Сергій Притула та Леся Нікітюк неодноразово говорили про те, що між ними нічого, крім міцної дружби, немає. У відомого українського телеведучого й волонтера є дружина та діти, тому й про романтичні стосунки між ним і колегою мови йти не може. Втім, дружать знаменитості давно й щиро, а їхні товариські взаємини є неймовірно міцними.

Так, наприклад, одного разу Сергій Притула зламав ногу, а його тоді незмінна напарниця й близька подруга прийшла навістити знаменитість до нього додому. Леся Нікітюк тоді опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм кадр, на якому позує з другом, який тримає в руках милиці та виставляє ногу, аби всі побачили його гіпс.

Леся Нікітюк одного разу завітала в гості до Притули, щоб підтримати його
Леся Нікітюк одного разу завітала в гості до Притули, щоб підтримати його

Наступна фотографія свого часу буквально розбурхала мережу. Тоді Сергій Притула та Леся Нікітюк знімали черговий випуск популярного шоу “Хто зверху?” та у рамках проєкту одяглись як наречені. Відома українська ведуча носила білу сукню й фату, а її напарник – чорний смокінг і навіть бутоньєрку. Весільний букет в руках Нікітюк став родзинкою.

Сергій Притула та Леся Нікітюк жартома зіграли весілля на Хто зверху
Сергій Притула та Леся Нікітюк жартома зіграли весілля на Хто зверху

Одного разу на особистій сторінці української ведучої в соціальній мережі Інстаграм з’явилась фотографія з гримерної шоу “Хто зверху?”. Знаменитість показала шанувальникам, що відбувається за лаштунками їхнього улюбленого проєкту. Леся Нікітюк засвітила Сергія Притулу в доволі цікавому “наряді”. Обидва мали усміхнений і щасливий вигляд.

Леся Нікітюк показала фото з Сергієм Притулою з гримерки
Леся Нікітюк показала фото з Сергієм Притулою з гримерки

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини