Одягнула прозору майку й прикрила найголовніше руками: Женька зі “Сватів” вразила сміливими кадрами з фотосету

Відома українська актриса Анна Кошмал показала кадри з нової фотосесії у доволі сміливому вбранні. Зірка прикрила руками всі найцікавіші місця, які було видно у прозорому одязі

Анна Кошмал прославилась завдяки ролі в культовому серіалу “Свати” про родину. Знаменитість свого часу зіграла дівчинку Женю, онучку персонажів, які полюбились мільйонам глядачів. Анна Кошмал давно виросла й сьогодні грає багато інших ролей, втім усі шанувальники назавжди запам’ятали найвідомішу роль зірки. Хай там як, нині знаменитість не лише займається професійною діяльністю, але й активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Нещодавно актриса взяла участь у сміливій фотосесії, результатами якої поділилась на своїй сторінці. Анна Кошмал позувала перед камерою у стильному образі. Знаменитість одягла прозору майку в сіточку та чорні штани. Волосся актриси було вкладене у красиву хвилясту зачіску, а родзинкою наряду стали трендові масивні прикраси – золоті сережки та кольє.

Анна Кошмал поділилась сміливими фотографіями на особистій сторінці в Інстаграмі
Анна Кошмал поділилась сміливими фотографіями на особистій сторінці в Інстаграмі

Цікаво, що під сітчастою майкою бра на знаменитості не було. Саме тому найголовніші місця відома українська актриса прикривала руками. В описі до нової публікації зірка вирішила не залишати зайвих слів, тому просто поставила емоджі у вигляді чорного сердечка.

Відома актриса Анна Кошмал показала нові фотографії у стильному образі
Відома актриса Анна Кошмал показала нові фотографії у стильному образі

У коментарях до нової публікації шанувальники актриси залишили чимало захоплених коментарів. Зокрема, підписники висловили захват зовнішністю Анни Кошмал та її стилем, а також неймовірним поєднанням палкості та водночас ніжності, чуттєвості та зухвалості. Підписники навіть пожартували, що після такої фотосесії потрібно терміново викликати пожежників – аж занадто запальними вийшли фотографії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини