Оновила зачіску й зробила модний чубчик-шторку: Лозовицька з “Холостяка-12” у нових стосунках розквітнула

Учасниця та переможниця реаліті-шоу "Холостяк-12" Катерина Лозовицька вирішила кардинально змінити імідж. Знаменитість показала, як виглядає з оновленою зачіскою

Відома українська модель і блогерка Катерина Лозовицька деякий минулого року стала учасницею та переможницею популярного реаліті-шоу “Холостяк-12”. Знаменитість здобула шалену популярність після проєкту, а шанувальники полюбили її за особливу витонченість та жіночу мудрість. Сьогодні Катерина Лозовицька живе й працює за кордоном, а саме – у Польщі. Попри всі труднощі, дівчина зуміла влаштувати особисте життя та знайти щастя на чужині.

Всіма подробицями свого життя Катерина Лозовицька активно ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Зокрема, блогерка часто публікує результати фотосесій. Нещодавно дівчина вирішила змінити імідж і зробити іншу зачіску. Результатами знаменитість поділилась у своєму Інстаграм-блозі.

Катерина Лозовицька опублікувала серію фотографій, на яких постала з випеченою до Великодня паскою. До слова, у цьому дописі знаменитість зізналась, що цьогоріч робила святкову випічку вперше. Хай там як, не менше за це зізнання шанувальників зацікавив і оновлений зовнішній вид зірки. Лозовицька зробила собі трендовий чуб-шторку.

Катерина Лозовицька зробила найтрендовішу зачіску цього сезону
Катерина Лозовицька зробила найтрендовішу зачіску цього сезону

У коментарях до нової публікації шанувальники залишили масу компліментів блогерці. Підписники зауважили, що нова зачіска їй безперечно пасує. Втім, декому здалось, ніби з чубчиком-шторкою Катерина Лозовицька виглядає дещо старшою за свій реальний вік. Важко говорити напевно, що така зачіска старить дівчину, втім учасниця “Холостяка-12” безперечно виглядає невпізнаваною.

Нагадаємо, що раніше відома українська блогерка не носила чубчик. Катерина Лозовицька має довге волосся, яке до зміни зачіски часто вкладала у симпатичні хвилі. Полюбляла знаменитість робити й зачіски – шевелюру підіймала, аби зробити акцент на рисах обличчя та плечах.

Так виглядала зачіска Катерини Лозовицької раніше
Так виглядала зачіска Катерини Лозовицької раніше

Нагадаємо, що раніше дівчина зізналась, що наразі перебуває у стосунках. Свого нового бойфренда Катерина Лозовицька назвала мудрим і гідним чоловіком, з яким їй неймовірно цікаво будувати взаємини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини