Без макіяжу та в шовковій піжамі: Аліна Гросу показала домашні фото – щоб Полянський знав, кого втратив

Українська співачка Аліна Гросу вирішила здивувати прихильників та показалася в мережі без краплі макіяжу та в шовковій піжамі. Раніше, такою її міг побачити лише коханий.

Минулий рік для молодої співачки Аліни Гросу видався доволі складним. І справа не лише у повномасштабному вторгненні, яке торкнулося кожного українця. Цілий рік дівчина була наодинці із своїми думками та проблемами. Спочатку, вона розлучилася зі своїм коханим Романом Полянським, який родом з росії. Після цього в неї почалися серйозні проблеми зі здоров’ям.

Дівчині робили надскладну операцію, а після цього співачка проходила 21-денну реабілітацію в Індії, під час якої схудла на цілих п’ять кілограмів. Зараз Аліна вирішила кардинально змінити своє життя та переїхала до Сполучених Штатів. Там вона не стала втрачати час і записалася на курси акторської майстреності і влаштувалася на роботу – дівчина виступає в одному з ресторанчиків Лос-Анджелесу. Про це зірка активно розповідає у соціальних мережах.

Аліна Гросу співає в ресторані Америки
Аліна Гросу співає в ресторані Америки

Аліна любить показувати прихильникам нові фото і нещодавно теж потішила користувачів Мережі новими знімками зі своєї затишної квартирки. На першому фото дівчина позує у дзеркалі сидячи на дивані, а на наступних кадрах співачка показалася без краплі макіяжу та в домашній піжамі перед сном.

“Доброї та спокійної ночі, мої дорогі”, – написала Гросу.

Аліна Гросу показалася в Мережі без макіяжу
Аліна Гросу показалася в Мережі без макіяжу

Хоч на відео не дуже чітко можна придивитися до обличчя співачки, але видно, що вона дуже добре виглядає у піжамі та без макіяжу. Для сну Аліна обрала піжаму з мереживом темного кольору. При тьмяному освітленні колір схожий на зелений, але, знову ж таки, роздивитися складно через те, що не вистачає світла.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини