Як батько з донькою: 38-річний Володимир Остапчук показав зблизька обличчя своєї 22-річної розлучниці

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук минулого року почав стосунки з дівчиною, молодшою на 16 років. Як новоспечена пара виглядає разом?

Раніше шанувальники відомого українського шоумена й телеведучого знали про його особисте життя все. Володимир Остапчук ніколи не приховував стосунків ні з першою, ні з другою дружинами. Втім, з початком повномасштабної війни акценти суттєво змінились – так само змінився й підхід знаменитості до висвітлення свого життя.

Восени минулого року в інфопросторі вперше з’явились чутки про розлучення Володимира Остапчука з його другою дружиною Христиною Горняк. Зіркова пара й досі офіційно не коментувала причини й не ділилась подробицями того що сталось. Ба більше, майже пів року колишнє подружжя взагалі замовчувало й воліло не відповідати ні на які запитання фанатів щодо свого розлучення.

Володимир Остапчук довго мовчав про розлучення з Христиною Горняк
Володимир Остапчук довго мовчав про розлучення з Христиною Горняк

Наприкінці 2022 року стало відомо, що шоумен почав стосунки з новою дівчиною. Вперше про це заговорила травесті-діва Монро, а пізніше шанувальники змогли й самі пересвідчитись в цьому – на особистій сторінці нової дівчини Остапчука постійно з’являлись фото та відео з його квартири та інших місць, в яких вони були разом.

Втім, навіть той факт, що підписники й фанати ведучого здогадались, із ким він почав стосунки, не змусив знаменитість таки розкрити всі подробиці особистого життя. Так було до одного дня – поки Остапчук і його нове кохання, Катерина Полтавська, не вирішили запустити власне YouTube-шоу “Мекнув – питайте”. Зіркова пара після прем’єри першого випуску свого проєкту здійснила камінг-аут.

Після цього на особистих сторінках новоспеченої зіркової пари почали постійно з’являтись їхні фотографії та милі й романтичні звернення одне до одного. Ба більше, нещодавно Володимир Остапчук і Катерина Полтавська вперше показали шанувальникам спільну фотографію. На опублікованому кадрі зіркова пара позує на “дзеркальному селфі”.

Остапчук і його нова дівчина вперше показали спільне фото
Остапчук і його нова дівчина вперше показали спільне фото

Слід також зазначити, що нещодавно знаменитості почали вести спільний Telegram-канал, в якому діляться з підписниками останніми новинами зі свого життя. Зіркова пара тепер не приховує роману й усюди з’являється разом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини