Хветкевич з “Холостячки-2” показав сміливі фото: наречений прикрив важливе місце, на якому було нуль одягу

Учасник найромантичнішого реаліті-шоу спантеличив підписників несподіваними фотографіями зі своїм заморським нареченим. Зіркова пара з'явилась у кадрі в чому мати народила

Український фотограф і фрідайвер Андрій Хветкевич здобув неймовірну популярність після участі в реаліті-шоу “Холостячка-2”. Деякий час тому знаменитість здійснив камінг-аут і зізнався, що він – бі. Ба більше, свого часу зірка поділився новиною про те, що заручився зі своїм коханим – колумбійцем Філіпе. Наразі знаменитості активно подорожують світом, а всіма подробицями свого особистого життя діляться на особистих сторінках у соціальній мережі Інстаграм.

У блозі колишнього учасника “Холостячки-2” зі Златою Огнєвіч часто з’являються сміливі кадри. Хоча підписники й пересічні користувачі мережі Інстаграм активно критикують поведінку й фотографії Андрія Хветкевича, чоловік не відмовляється від свого хобі. Нещодавно він показав свіжі кадри з нескромної фотосесії.

Знаменитість позував на камеру у доволі сміливих позах. Основною фішкою фотосету стала повна відсутність одягу на моделі. Андрій Хветкевич не показував найсакральнішого, спеціально обираючи такі ракурси, які б продемонстрували його фігуру, втім приховали найголовніше.

Андрій Хветкевич показав кадри зі свіжої та дуже сміливої фотосесії
Андрій Хветкевич показав кадри зі свіжої та дуже сміливої фотосесії

Не менш цікавою виявилась фотографія, на якій знаменитість позує без усього прямо лицем до камери. Андрій Хветкевич спеціально тримає руки осторонь, якби наголошуючи на тому, що нижче поясу його прикриває найімовірніше наречений Філіпе.

Хветкевич з Холостячки-2 показав сміливі кадри, для яких позував без усього
Хветкевич з Холостячки-2 показав сміливі кадри, для яких позував без усього

У коментарях до нової публікації знаменитості фанати очікувано невтішно висловились на адресу знаменитості. Зокрема, користувачі мережі не оцінили подібних фотосетів у час повномасштабної війни. Разом з тим, інша частина шанувальників захопилась результатами фотосесії, зазначивши, що кадри вийшли нестандартними й привабливими.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини