Слава Камінська з’явилась в обіймах свого найпершого чоловіка, який став священником: “Вічно молодий і добрий”

Відома українська співачка Слава Камінська замилувала фотографіями зі своїм найпершим чоловіком. Зірка зізналась, що думає про свого колишнього коханого

Слава Камінська свого часу захопила шанувальників не лише цікавою творчою діяльністю, але й дуже насиченим особистим життям. Офіційно зірка була заміжня двічі, втім не всі знають, що найпершим чоловіком відомої української співачки став тоді бізнесмен Євген, сьогодні – священник. Нещодавно зірка опублікувала на своїй сторінці архівні фотографії з першим коханням і зізналась, як ставиться до ексчоловіка.

На опублікованих фотографіях Слава Камінська позує в обіймах свого друга й найпершого офіційного чоловіка. Євген зображений у сірому піджаку й білій футболці, а на його очах – темні окуляри. Співачка була одягнена у білу сукню, оскільки це фото було зроблене в день їхнього весілля.

Слава Камінська замилувала фанатів архівними фотографіями з першим чоловіком
Слава Камінська замилувала фанатів архівними фотографіями з першим чоловіком

У своєму блозі знаменитість привітала Євгена з його днем народження, розмістивши веселі та милі фотографії з чоловіком. Слава Камінська назвала свого найпершого офіційного чоловіка вічно молодим і вічно добрим, а також зазначила, що вона його дуже любить. Слід зазначити, що після розлучення зіркова пара зберегла хороші стосунки.

Як виглядає найперший чоловік Слави Камінської бізнесмен Євген
Як виглядає найперший чоловік Слави Камінської бізнесмен Євген
Слава Камінська та її колишній чоловік у РАЦСі
Слава Камінська та її колишній чоловік у РАЦСі

У коментарях до нового допису шанувальники відомої української артистки приєднались до вітань. Деякі користувачі мережі з гумором підійшли до цього питання. Так, наприклад, одна з підписниць поцікавилась: “Це він вас бив чи то інший? Запитую для розуміння, вітати його чи ні”. Слава Камінська відреагувала так само з гумором, зазначивши, що цього чоловіка била вона.

Що відомо про найперший шлюб Слави Камінської

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка розповідала, що шлюб із Євгеном був несерйозним, а одружитись пара вирішила, аби “зняти вінець безшлюбності”. Незадовго до того, як “закохані” пішли у РАЦС, Слава Камінська пережила важке розставання та думала, що її більше ніхто не покохає. Її завжди позитивний і гуморний друг запропонував одружитись.

Нагадаємо, що декілька років тому Євген став священником. Про це повідомила сама Слава Камінська.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини