14-річний син Потапа та Ірини Горової витягнувся і змужнів: як зараз виглядає пасинок Насті Каменських

Репер Потап до шлюбу з Настею Каменських вже мав родину, де виховував сина. Подивіться, як змінився первісток зіркового чоловіка, якого йому подарувала Ірина Горова.

Олексій Потапенко щасливо жив багато років шлюбом з продюсеркою Іриною Горовою, яка присвячувала себе не лише бізнесу, а й родині. Відома жінка наважилася подарувати своєму обранцеві сина, якого назвали красивим ім’ям — Андрій.

Ірина Горова з Потапом і їхнім сином

Хлопець з батьком не живе

Після розлучення знамените подружжя взяло рішення про те, що діти лишаються з Іриною. Втім, це не означало, що Потап враз обірве зв’язки зі своїм сином. До війни чоловік Насті Каменських часто бачився з юнаком, возив його на відпочинок. Проте, у 2022-му році вони опинилися по різні боки кордону.

Зараз Олексій майже не розповідає, які стосунки має з хлопцем, який став справжнім юнаком. Андрій Олексійович продовжує жити з матусею, яка з радістю показує на своїй сторінці в Інстаграмі, як росте її надія та опора.

“Мій дууууже великий хлопчик”, — пише Горова, показуючи, що син переріс вже її.

У коментарях — аншлаг. Всі прихильники продюсерки не пошкодували компліментів на адресу цієї неньки та її вже зовсім дорослого наступника, написавши:

  • “Який же він у вас красень, такий дорослий став”
  • “Мамина копія!”
  • “Схожий на маму”
  • “Кращі! Зі святом! Христос Воскрес!”

А ось Потап, до речі, не написав під цим фото жодного слова. Цікаво, що з новою обраницею батька Андрій фактично не спілкується. Коли в інтерв’ю Настя зізнавалася, що теплих сімейних стосунків з первістком коханого не має. Втім, сам репер говорив, що син по-дорослому сприйняв новину про новий шлюб тата.

Нагадаємо, що в Олексія Потапенка є ще й пасербиця, яку він виховував, як рідну дочку. Наталія, дитина Ірини Горової від першого шлюбу, також прийняла добре милого мами у родину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини