“Тут ще молодий і красивий”: Григорій Решетнік показав архівне фото з молодості на початку кар’єри

Незмінний ведучий головного реаліті-шоу про кохання Григорій Решетнік поділився архівними фото з молодості під час своєї роботи. Чоловік каже, що раніше він був красивішим.

Відомий український телеведучий та справжня зірка кожного сезону проєкту “Холостяк” Григорій Решетнік здивував прихильників архівним фото з молодості. Чоловік показав, як починалися зйомки однієї з програм і вирішив пограти з прихильниками у невеличку гру.

“Пропоную вам відгадати який це рік, яке місто і який проєкт знімаємо”, – написав чоловік.

На фото можна побачити молодого Григорія, який позує перед камерою в білій сорочці, поверх якої кофтинка цегляного кольору, в коричневих штанях, темному вкороченому пальто з ґудзиками в тон до кофтинки та в чорних рукавицях. Помітно, що чоловік виглядає молодше, ніж зараз, але красою нічим не відрязняється від теперішнього телеведучого, але сам Решетнік так не вважає.

“Тут я ще молодий і красивий”, – пише чоловік.

Григорій Решетнік поділився архівними фото з молодості
Григорій Решетнік поділився архівними фото з молодості

Тим часом, прихильники у коментарях засипали Григорія своїми здогадками про те, що ж відбувається на фото:

  • “Одеса, вулиця Дерибасівська, 5 сезон Холостяка”,
  • “Це Одеса! Мабуть, перший Холостяк”.

Крім своїх здогадок прихильники запевняють телеведучого, що він і зараз залишився красивим. На думку більшості коментаторів, Григорій – найкращий телеведучий, якого неможливо замінити і він навіть через 10 років залишиться таким же гарним, молодим та справжнім професіоналом своєї справи.

“Та такий самий, просто -5 кг) Ви не старієте, як і ваша половинка) Певно, через дітей”, – пише прихильниця.

У своїх сторіз чоловік запитав користувачів, чи вірять вони в НЛО і опублікував фотографію, на якій щось схоже на літаючу тарілку. Телеведучий вирішив вдало пожартувати і написав, що краще б здохло воно (всі українці знають, про кого йде мова), ніж прилетіло НЛО.

Григорій Решетнік пожартував про інопланетян
Григорій Решетнік пожартував про інопланетян

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини