На нозі Ксенії Мішиної залишилося тату, яке вона робила заради Еллерта: кохання зів’яло, а слід досі є

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт не зміг побудувати щасливі стосунки з Ксенією Мішиною, але в дівчини досі залишилося татуювання, яке нагадує про екс-кохання.

У довгоочікуваному фіналі проєкту “Холостячка” з Ксенією Мішиною перемогу отримав Олександр Еллерт. Відомо, що чоловік натякав дівчині зробити парні татуювання ще під час проєкту, коли претендентів на її серце залишалося троє, але тоді дівчина йому відмовила. Хто зна, можливо, вона б обрала іншого, а тату довелося б зводити.

Перемога Еллерта подарувала парі можливість зробити омріяне татуювання. Ксенія та Олександр набили по маленькому серцю на нозі. В Ксенії – червоного кольору, а в чоловіка – зеленого. Здавалося б, дуже дивний вибір, але в той час між ними відбувалася якась магія і в описі профіля в Еллерта був саме зелений смайлик з серцем навпроти імені Ксенії.

Парні татуювання Еллерта та Мішиної
Парні татуювання Еллерта та Мішиної

Не дивлячись на таку пристрасть, пара невдовзі розлучилася і припинила спілкування, але татуювання залишаються на місці. Можливо, Ксенія шкодує про свій вчинок, але видаляти татуювання лазером поки не поспішає. Деякі екс-закохані часто залишають татуювання на честь один одного, щоб завжди пам’ятати про причини розлучення.

Ксенія Мішина ще довго не забуде Олександра Еллерта через татуювання
Ксенія Мішина ще довго не забуде Олександра Еллерта через татуювання

До слова, пара заявила про кризу у стосунках в липні 2021 року. Дівчина запевнила, що таке буває у кожних стосунках, тому не потрібно ставитися до цього занадто серйзоно, бо це дуже велика можливість отримати поштовх та щось змінити у ставленні до своєї другої половинки, але у стосунках Ксенії та Еллерта цього так і не сталося. Прихильники не могли повірити в розрив, але їм довелося з цим змиритися, бо ніхто з пари так і не зробив перший крок до воз’єднання. Схоже, в цьому не було жодної потреби.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини