Анастасія Приходько вперше показала всіх своїх трьох дітей: неможливо відрізнити від мами навіть малюка

Відома українська співачка Анастасія Приходько дуже рідко показує всіх своїх дітей, але в Мережі можна побачити, як жінка по-справжньому любить малюків.

Українська співачка Анастасія Приходько 21 квітня відсвяткувала свій день народження. Зірці виповнилося 36 років і на честь цього жінка вирішила показати всіх своїх трьох дітей.
Анастасія виховує двох синів та одну доньку: 7-річний Гордій, 2-річний Лука та 12-річну доньку Нанну від першого шлюбу з Нурі Кухілавою.

На фотографії щаслива мама позує в однакових образах зі своїми дітьми. Старша донька в сорочці-платті та бежевій спідниці. Середній син одягнений в таку ж білу сорочку та бежевий тренч, а малюка одягнули в яскраво-жовтий комбінезончик.

“Саме головне моє досягнення за 36 років. Нанна, Гордій та Лука. Ну що, дякую, мам”, – написала співачка.

Анастасія Приходько показала своїх трьох дітей
Анастасія Приходько показала своїх трьох дітей

Раніше, Приходько говорила про те, що в неї є улюблена дитина. Хоч так не можна казати, але найбільше за всіх Анастасія любить свого наймолодшого сина. Коли вона його бачить, то в неї, наче, перевертається всередині весь світ і вона не може від нього відійти. Звісно, доньку вона також любить, але любов до синів в неї зовсім інша.

“Чому в мене так – я не знаю, але коли я бачу своїх синів, то я прям розтікаюсь, як олія і нічого не можу з цим зробити”, – каже Анастасія.

Прихильники підримали її і розповіли, що в декого із них така сама ситуація з меншими дітьми. Менших дітей завжди люблять більше, але з віком все змінюється. Просто маленьким дітям потрібно значно більше уваги, але коли вони підростають, то стосунки з двома чи трьома дітьми починають налагоджуватись і все повертається на свої місця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини