22-річна дівчина Володимира Остапчука Полтавська замилувала кадрами весілля з шоуменом: “Яка красива наречена”

Відомий український шоумен і телеведучий нещодавно заінтригував прихильників натяками на третє одруження, а тепер нове кохання зірки опублікувала фотографії з весілля

Особисте життя відомого українського шоумена й телеведучого є не менш насиченим, ніж його професійна діяльність. Довгий час після другого розлучення Володимир Остапчук приховував нові стосунки, втім врешті-решт новоспечена зіркова пара вирішила здійснити камінг-аут та зізнатись фанатам у всьому офіційно.

Новою обраницею ведучого виявилась 22-річна медійниця з Києва, на ім’я Катерина Полтавська. Стосунки Володимира Остапчука розвивались настільки стрімко, що закохані вже швидко з’їхались жити в одну квартиру, а пізніше у мережі навіть з’явились чутки про їхнє одруження. Тепер нова дівчина шоумена на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала фотографії з весілля, щоправда, одружились її друзі.

Полтавська продемонструвала місце, де її друзі гуляли власне весілля. Пара обрала ресторан із мальовничим видом на Дніпро та найголовнішу монументальну споруду столиці, Батьківщину-Мати. Обрану локацію молодята оформили в українському стилі.

Нова дівчина Володимира Остапчука показала фотографії з весілля друзів
Нова дівчина Володимира Остапчука показала фотографії з весілля друзів

Крім того, Катерина Полтавська показала й одяг, в якому прийшла на весілля. Знаменитість пояснила, чому обрала для такого заходу саме чорну сукню. За словами блогерки, вона не збиралась залишатись на заході надовго, тому й не одягалась особливо нарядно. Втім, слід зазначити, що навіть чорна сукня виглядала на дівчині неймовірно красиво.

Показала Полтавська й образ нареченої. Вона одягла неймовірну білу сукню-вишиванку з довгими рукавами. Волосся нареченої було зібране у красиву й водночас легку зачіску, а макіяж був максимально природним.

Катерина Полтавська зачарувала фотографіями з весілля своїх друзів
Катерина Полтавська зачарувала фотографіями з весілля своїх друзів

Можна припустити, що скоро шанувальники побачать весілля й Остапчука з Полтавською. Річ у тім, що у лютому цього року знаменитості опублікували в особистих блогах неоднозначні Історії з паспортного сервісу в столиці. Після цього Катерина Полтавська почала носити обручку на безіменному пальці правої руки та називати коханого не хлопцем, а чоловіком.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини