Слава Камінська показала, як виросла її 7-річна донька: постійно змінює колір волосся та фарбується до школи

Відома українська співачка Слава Камінська вперше за довгий час опублікувала фотографії своєї 7-річної доньки Лаури. Зіркова мама підтримує експерименти дитини зі своєю зовнішністю

Слава Камінська, про яку багато шанувальників дізнались, коли артистка співала в гурті “НеАнгели”, давно будує сольну кар’єру. Сьогодні знаменитість мешкає за кордоном, куди вирішила виїхати ще на початку повномасштабної війни. Відома українська співачка виховує двох дітей, яких народила у шлюбі з колишнім чоловіком, пластичним хірургом Едагорм Камінським.

Артистка активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де часто розповідає цікаві історії зі свого життя та ділиться з шанувальниками останніми новинами. До того ж Слава Камінська іноді тішить підписників фотографіями своїх дітей. Нещодавно зірка показала свою молодшу доньку Лауру. Співачка зачарувала фанатів кадрами, на яких видно, як підросла її єдина донечка.

Слава Камінська показала свою доньку Лауру, яку народила від колишнього чоловіка
Слава Камінська показала свою доньку Лауру, яку народила від колишнього чоловіка

В описі до нової публікації знаменитість розповіла, що її донька Лаура присвятила останній рік серйозним експериментам зі своєю зовнішністю. За зізнанням зіркової мами, дівчинка змінювала колір волосся, фарбуючи його спеціальним нешкідливим бальзамом, самостійно робила собі різні стрижки, клеїла нігті та навіть робила собі макіяж до школи. Слава Камінська пригадала, що у своєму дитинстві подібні заняття собі дозволити не могла, втім свою дитину в усьому підтримувала.

Відома українська співачка показала фотографії своєї доньки, на яких вона позує з яскравим рудим волоссям. Варто зазначити, що Лаура росте одночасно схожа і на зіркову матусю, і на свого відомого батька. Втім, яскравий відтінок волосся таки робить її більше схожою саме на маму.

Слава Камінська показала кадри своєї підрослої доньки Лаури
Слава Камінська показала кадри своєї підрослої доньки Лаури
Слава Камінська замилувала мережу фотографіями молодшої доньки
Слава Камінська замилувала мережу фотографіями молодшої доньки

Зірка також поцікавилась у своїх шанувальників, як вони ставляться до дитячих експериментів із зовнішністю. Більшість підписників зазначили, що досліджувати, який саме зовнішній вид людині більше до вподоби, найкраще у такому юному віці. Крім того, фанати Слави Камінської зауважили: чудово, що Лаура робить це саме під маминим наглядом. Розповіли користувачі мережі й історії, схожі на ту, що трапилась зі співачкою. Так, ті, кому батьки свого часу не дозволяли подібні експерименти, своїх дітей нині підтримують.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини