Як виглядають батьки Лілії Ребрик: зірка приїхала до рідних Чернівців і влаштувала яскраву сімейну зустріч

Відома українська телеведуча й актриса нещодавно навідалась до рідного міста Чернівці. Знаменитість замилувала шанувальників фото зі своїми батьками

Лілія Ребрик – відома українська телеведуча, яка довгий час працювала на телеканалі “Україна”. Крім того, артистка здобула популярність завдяки своїй акторській діяльності. Сьогодні знаменитість не уявляє свого життя без театру та улюбленої роботи на каналі “Дім”. Крім того, зірка активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де часто ділиться цікавими історіями зі свого життя.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість приїхала до рідного міста Чернівці. Там і до сьогодні живуть її батьки, а після початку повномасштабного вторгнення зірка разом зі своїм чоловіком Андрієм Диким вирішили відправити до бабусі з дідусем двох онучок. Лілія Ребрик вирішила показати шанувальникам, як сьогодні виглядають її мама й тато.

Лілія Ребрик приїхала до Чернівців і замилувала фотографією своїх батьків
Лілія Ребрик приїхала до Чернівців і замилувала фотографією своїх батьків

Знаменитість розповіла шанувальникам, що побувати вдома вона встигла у перерві між виставами, які проходили в її рідному місті та у Хмельницькому. Лілія Ребрик відзначила, що в будь-якому віці та за будь-яких життєвих умов завжди приємно бути в рідному місці, де народився та виріс, де залишились дитячі спогади та мрії.

“Цілий день я була справжньою дитиною своїх батьків — так склалося, що цього разу я тут без своїх дівчат, тому вся опіка та турбота мені”, – розповіла підписникам Лілія Ребрик.

Свій щемливий допис знаменитість підкріпила яскравою та сонячною фотографією зі своїми батьками. Лілія Ребрик позувала поруч із найріднішими людьми у світі. Мама відомої української ведучої й актриси має темне волосся та коротку стрижку, а батько Ребрик може похизуватись стильними вусами. А ось чарівна усмішка, схоже, в родині артистки спадкова.

Лілія Ребрик показала, як сьогодні виглядають її батьки
Лілія Ребрик показала, як сьогодні виглядають її батьки

Знаменитість також пригадала, як це – бути дитиною. Лілія Ребрик зізналась, що в гостях у найрідніших змогла знову відчути себе маленькою дівчинкою, а найприємнішим моментом, за зізнанням зірки, виявились довгі розмови з мамою й татом про все на світі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини