“Кохаю”: співачка Джамала показала архівні фото з власного весілля на честь святкування шостої річниці

Відома українська співачка Джамала відсвяткувала шосту річницю шлюбу зі своїм коханим чоловіком Бекіром Сулеймановим. На честь цього зірка показала архівні фото.

Сьогодні, 26 квітня відома українська співачка та переможниця “Євробачення-2016” Джамала святкує шосту річницю з нагоди весілля з її коханим чоловіком Бекіром Сулеймановим. Подружжя лагічно привітало один одного з цим святом і Джамала вирішила показати прихильникам в мережі архівні фото з святкування цього дня шість років тому.

На одному з фото можна побачити саму співачку, яка вирішила повернутися спиною, щоб показати надзвичайно гарну мереживну фату. Фотографія вийшла досить магічною та чарівною. На іншому фото зірка показала, як виглядають весільні обручки пари. Варто зазначити, що вони не є досить типовими.

Джамала показала архівні фото з весілля
Джамала показала архівні фото з весілля

По-перше, вони срібні, а не золоті, а по-друге – ширші, ніж мають бути класні весільні обручки. В чоловіка срібне кільце без жодних прикрас, а-от Джамала відрізнилась. В неї можна побачити квіточку з коштовних камінців, яка дуже гарно виблискує на сонці.

До слова, про свої стосунки з чоловіком співачка розповіла на початку осені в 2016 році, а вже через рік у них було весілля. Це за деякий час народився перший син Емір-Рахман, а потім другий, якого назвали Селім-Гірай.

Джамала показала архівні фото з весілля
Джамала показала архівні фото з весілля

Звісно, у стосунках пари не все ідеально, але досконалих стосунків на всі 100% просто не існує. Пара може посваритися через дрібнички, але вони не допускають створення великих конфліктів. Джамалу трішки дратує в чоловікові те, що він сильно захоплюється політичними шоу та проєктами в той час, як вона хоче з ним поспілкуватися та провести якомога більше часу.

Чоловікові, в свою чергу, не дуже пасує те, що його дружина багато часу проводить у соціальних мережах, бо зірка самостійно веде свій інстаграм. Хай там як, але більше претензій один до одного вони не мають і це значно краще, ніж сваритися кожного дня та влаштовувати скандали.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини