Катя Осадча вперше показала зблизька третього сина від Юрія Горбунова: білявий карапуз у шикарній вишиванці

Головне обличчя "Світського життя", Катя Осадча, тривалий час тримала у секреті свою третю вагітність і тим паче майже не показувала свого синочка. Втім, нещодавно вона наважилася представити його публіці.

Популярна ведуча Катя Осадча тривалий час приховувала від усіх свою вагітність. Зірка то одягала пишні сукні, аби не видно було животика, то об’ємні жакети, щоб ніхто не запідозрив, що скоро вона стане мамою. Втім, викрила її Оля Полякова під час одного з інтерв’ю для проєкту “Світське життя”.

Найголовніші розлучниці шоу-бізнесу: Матвієнко, Осадча, Каменських
Катя Осадча вперше показала зблизька третього сина

Проте, навіть після офіційної заяви про те, що дружина Юрія Горбунова при надії, знаменитості не стали розкривати всіх подробиць особистого життя, а тим паче показувати новонароджену дитину.

Народився хлопчик, якого назвали Данилом. Та на Великдень його популярна матуся таки вирішила представити своїм прихильникам. На фото вона показалася у простій білій сорочці, а ось свого молодшого наступника нарядила у вишукану вишиванку, виконану у блакитних кольорах.

Катя Осадча вперше показала зблизька третього сина

Фанати Осадчої не змогли стримати свого захоплення. У коментарях зірки почалося справжнє паломництво, де одні суцільні компліменти:

  • “Красиві і щасливі! Дай Бог вам всього найкращого! Христос Воскрес”
  • “Такі хлопчики гарні, такі чудові дітки! Благословіння Божого вам!”
  • “У вас дуже милі хлопчики!”
  • “Які ж Ви прекрасні! Такі ж світлі як і сьогоднішнє свято! Ваня, вже такий дорослий! Все більше стає схожий на татка. Затишку і щастя Вашій родині!”
  • “Гарні дітки! З Великоднем!”

Цікаво, що в цьому році святкова світлина була без голови родини, Юрія Горбунова. Та можливо шоумен лише просто був за кадром фотографії.

Нагадаємо, що у Каті Осадчої є ще й старший син від першого шлюбу з екс-депутатом Олегом Поліщуком. Хлопець, на ім’я Ілля, порозумівся з новим обранцем мами, але зараз з ними не живе, адже вже став студентом і поїхав за знаннями за кордон.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини