Олеся Бацман показала, яких красунь-доньок народила Дмитру Гордону: одразу зрозуміло, хто тато

Олеся Бацман віртуозно поєднала кар'єру та материнство. Виховує зірка журналістики трьох донечок від Дмитра Гордона. Дізнайтеся у матеріалі, якими виросли дівчата.

Популярна зірка медійного простору Олеся Бацман, дружина Дмитра Гордона, виховує зі своїм знаменитим обранцем трійко діток. Доля подарувала їм шанс стати батьками для чудових донечок, які підростають просто на очах. Справжній квітник чекає вдома знаменитого інтерв’юера!

У свої 38 років відома жінка з легкістю поєднує кар’єру та материнство. Наймолодша дитина народилася у 2019-му році і своєю появою зробила подарунок татові на його День народження, прийшовши у цей світ 9 жовтня.

Олеся Бацман показала, яких красунь-доньок народила Дмитру Гордону

Цікавий збіг підмітила сама Олеся: виявляється, всі члени її родини за знаком зодіаку — Терези і найменша донечка не є виключенням.

А нещодавно Бацман показала, як виглядають її принцеси. Фото ще з зимових часів, але видно, як швидко дівчатка подорослішали. У коментарях — суцільні компліменти. Прихильники відзначають, наскільки дітки схожі на свого зіркового тата, особливо старшенька. Фанати пишуть:

  • “Дуже гарна родина!”
  • “Всі на Діму схожі”
  • “Підросли як!! Алісочка без зубіка”
  • “Чудові дівчатка.Чудова сім’я. Хай буде все добре”
  • “Красунечки донечки”
  • “Красотки”

До речі, сам Дмитро Гордон має ще дітей від першого шлюбу. З колишньою дружиною, Оленою Сербіною, з якою журналіст прожив в офіційних стосунках до 2011 року, він привів у цей світ четверо наступників. Найстаршому синові вже понад 30 років. Первістка селебріті звати Ростислав і він — випускник Київського інституту міжнародних відносин. У нього є брат, який успадкував ім’я тата. Він народився у 1995-му році і дуже захоплюється музикою. У 1999-му році у хлопців з’явилася сестричка, Єлизавета, а у 2001-му сім’я поповнилася ще одним малятком, якого назвали Левом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини