Молода дружина Віктора Павліка вперше показала свого рідного батька: як виглядає тесть українського співака?

Дружина відомого українського співака Катерина Репяхова нещодавно показала архівні сімейні фотографії. Знаменитість вперше продемонструвала фанатам, як виглядає її рідний батько

Відомий український музикант Віктор Павлік одружений вчетверте, а його обраницею стала Катерина Репяхова. Дівчина є концертною директоркою свого чоловіка, а також – власницею бренду дитячого одягу. Крім того, дружина співака активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Час від часу на сторінці Репяхової з’являються цікаві історії та спогади, свіжі фотографії та розповіді.

Так, наприклад, не так давно знаменитість приїздила до свого рідного міста. У Дніпрі Катерина Репяхова відвідала найважливіші місця, з якими пов’язано багато спогадів. До того ж у рідному місті знаменитість вирішила забрати сімейні фотоальбоми, які лише нещодавно розклала вдома у Києві, де живе з Віктором Павліком.

Катерина Репяхова пригадала минуле й показала фото батька на своїй сторінці
Катерина Репяхова пригадала минуле й показала фото батька на своїй сторінці

Знаменитість вирішила показати шанувальникам деякі фото з альбому. На одній з фотографій була зображена маленька Катерина Репяхова. Блогерка підмітила, що її маленький син є копією своєї мами у дитинстві. Показала дівчина й фотографії будинку в Дніпрі, в якому її родина так і не змогла оселитись жити.

На одній з фотографій можна було побачити й батька відомої української блогерки. Катерина Репяхова показала підписникам кадр, на якому її рідна людина зображена на тлі їхнього маєтку.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала фото свого батька
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала фото свого батька

Раніше Катерина Репяхова вже розповідала й про будинок, і про свого рідного батька. Знаменитість зізналась, що того тата, якого вона любила, вже давно з нею немає. За словами блогерки, її батько втратив себе і не зміг впоратись із життєвими труднощами. Сьогодні батьки Катерини Репяхової живуть у розлученні, а з татом знаменитість не бачиться. Крім того, за зізнанням дружини Віктора Павліка, її батько “ненавидить всіх дітей, намагається забрати все”.

Розповідала Репяхова і про те, чому вони з родиною так і не змогли оселитись у маєтку в Дніпрі. Виявляється, батько зірки став банкрутом і заклав будинок у банк. Пізніше у родини Репяхової нерухомість конфіскували.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини