Не пара брутальному Євгену Кошовому: дружина гумориста Ксенія Кошова вдвічі тонша за чоловіка (ФОТО)

Український гуморист і зірка "Кварталу 95" Євген Кошовий давно перебуває у щасливому шлюбі з коханою дружиною. Як виглядає одна з найвідоміших зіркових пар разом?

Відомий український продюсер, актор і гуморист Євген Кошовий побудував не лише успішну кар’єру, але й щасливе особисте життя. Під вінець знаменитість пішов 2007 року, втім, зізнався раніше шоумен, весілля з коханою Ксенією могло й не відбутись.

Річ у тім, що молодий Євген Кошовий у романтичних питаннях не відрізнявся особливою рішучістю. Лише через декілька місяців після зустрічі чоловік наважився надіслати майбутній дружині СМС-повідомлення. Хоча з думками артист збирався доволі довго, закохався в дівчину Євген Кошовий з першого погляду.

Як виглядали Євген Кошовий та його дружина на власному весіллі
Як виглядали Євген Кошовий та його дружина на власному весіллі

В одному з інтерв’ю зірка “Кварталу 95” пригадав, що нічого особливо романтичного на першій зустрічі з коханою не було. Євген Кошовий зазначив, що він сидів і просто витріщався на Ксенію, адже вона одразу закохала в себе юнака. Сама ж Ксенія була дуже стримана й навіть холоднокровна. Тоді Кошовий вже був відомим, втім для дівчини це виявилось пустим звуком.

Відомий гуморист також розповідав і про те, як зізнався своїй майбутній дружині в коханні. Після того, як Євген Кошовий через три місяці після знайомства написав Ксенії, він вирішив розповісти в одному з телешоу, що в нього є кохана дівчина. Знаменитість зізнався в почуттях до своєї майбутньої дружини на всю країну.

Зірка Кварталу 95 Євген Кошовий разом із дружиною та їхніми спільними дітьми
Зірка Кварталу 95 Євген Кошовий разом із дружиною та їхніми спільними дітьми
Євген Кошовий зі своєю дружиною та їхньою спільною старшою донькою
Євген Кошовий зі своєю дружиною та їхньою спільною старшою донькою

Сьогодні зіркова пара живе душа в душу. Стосунки Євгена та Ксенії Кошових справедливо вважаються одними з найміцніших в українському шоубізнесі. Подружжя виховує двох доньок – Варвару та Серафиму. Старша дівчинка з’явилась на світ у січні 2008 року, а молодша дитина народилась у вересні 2014 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини