Як виглядає старша дочка Олександра Пономарьова від Олени Мозгової, яка не схотіла жити з батьками (ФОТО)

Олександр Пономарьов — відомий український співак, який активно веде блог у мережі. Дізнайтеся, як виглядає старша дочка зірки, яку йому подарувала Олена Мозгова.

Олександр Пономарьов. Герой цього матеріалу вже давно купається у славі та прихильності слухачів, яких не забуває балувати подробицями свого особистого життя. Він відвертий, цікавий та вміє вести діалог з фанатами у соціальних мережах.

Звісно, багатьом поціновувачам його творчості цікаво знати все про шлюб і романи кумира.

Відомо, що багато років артист був у стосунках з Оленою Мозговою, дочкою відомого Миколи Мозгового. Ці відносини стали одними з найбільш тривалих у житті зірки та подарували йому омріяну дитину, дуже схожу на свого батька. Дівчинку назвали Євгенією.

Донька Олександра Пономарьова та Олени Мозгової у дитинстві зі своєю мамою
Донька Олександра Пономарьова та Олени Мозгової у дитинстві зі своєю мамою

Дитинство Жені Пономарьової пройшло у тіні своїх популярних батька та матері. Та, може це і дало відчути безтурботність юних літ, адже Олександр, хоч і показував свою принцесу прихильникам, але не став робити з неї нову знаменитість. Попри свій авторитет у музичному світі, своїй малечі він не став ладнати шлях до шоу-бізнесу.

Нещодавно артист показав, як змінилася його дочка за ці роки. Їй вже 25 років, і відомо, що вона давно мешкає за кордоном. Співак ще раніше згадував, коли їй було 21, про від’їзд з України у Португалію. А ось чим займається наступниця золотого голосу країни — достеменно не відомо. Не розголошує подробиці того, як склалася доля дівчини і її мама, яку до речі, Євгенія кликала у Європу на початку війни.

Нагадаємо, що в Олександра Пономарьова є ще син від другого шлюбу. З мамою хлопця артист розійшовся вже давно, але з хлопцем підтримує зв’язок, до війни багато проводив з ним часу, мандрував.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини