Неля Шовкопляс ніжно взяла на руки крихітного малюка: народила своїм синам маленького братика? (ФОТО)

Популярна ведуча Неля Шовкопляс нещодавно з'явилася у сторіз з крихітним хлопчиком на руках. Невже у родині зірки знову поповнення і скільки насправді у неї діток?

Неля Шовкопляс пройшла непростий шлях до слави та впізнаванності. Знаменитість тривалий час була простою дівчиною, яка навчалася далеко не у столиці та отримала зовсім не медійну професію. Втім, завдяки своєму наполегливому характеру та харизмі, вона спершу потрапила на навчання справі ведучого, а згодом добилася того, щоб її помітили і запросили на рейтингову ранкову передачу “Сніданок з 1+1”.

Єгора Гордєєва підозрювали в романі з його колегою та напарницею Нелею Шовкопляс
Неля Шовкопляс ніжно взяла на руки крихітного малюка

Здобувши популярність, зірка здобула і купу прихильників, які хотіли знати буквально все про улюбленицю. Зараз фанати також проявляють цікавість до її особистого життя, час від часу сіючи інформацію у мережі про те, що Неля при надії. Вона й сама часто підігріває чутки про поповнення у родині. Нещодавно колега Гордєєва показала миле фото з крихітним хлопчиком у себе в сторіз на сторінці в Інстаграмі.

Розповідати про малюка детально Шовкопляс не стало.

Неля Шовкопляс ніжно взяла на руки крихітного малюка

Відомо, що своїх діток у знаменитості поки що двоє. Двійнята. Назвали первістків: Тимофій та Матвій. Їхня поява була радісною подією у сім’ї Нелі. До речі, про їхнього батька зірка не часто розповідає. Втім, є інформація про те, що обранця селебріті звати Владислав, він персона непублічна. Знайомство між молодими людьми сталося випадково і завдяки спільному хобі.

Нагадаємо, що Неля Шовкопляс разом зі своїми підрослими синами виїздила свого часу в евакуацію, але лишалася в Україні. Разом з ними пережила всю скруту, яку чинили російські війська на Київщині, але руки не опускала: ходила волонтерити, плела маскувальні сітки та підбадьорювала прихильників онлайн.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини