Дочка Єгора Соболєва вперше показала свою маму — першу дружину обранця Марічки Падалко (ФОТО)

Популярна родина Марічки Падалко має чимало таємниць, одна з яких — це колишні знаменитостей. Якщо ведучій вдається досі приховувати колишнього чоловіка, то її обранцеві так не пощастило.

Марічка Падалко і Єгор Соболєв вже чимало років живуть шлюбом, доводячи всім, що справжнє кохання існує. Для кожного у цьому тандемі цей союз був другим у житті, але першим, який приніс стільки любові та щастя.

Про своїх колишніх зірки не люблять говорити, і якщо ведучій вдалося повністю проститися з минулим, її обранець не обривав зв’язки зі своєю екс-дружиною, яка подарувала йому старшу дочку Алісу.

Дочка Єгора Соболєва вперше показала свою маму

Як виглядає колишня Єгора Соболєва?

Чоловік Марічки Падалко ніколи не показував жінки, яка подарувала йому первістка. Навіть до стосунків з зіркою “плюсів” його неможливо було побачити на світських заходах з другою половинкою. Втім, нещодавно саме дочка Єгора виставила фото у сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі, де засвітила дуже симпатичну пані, з якою схожа, як дві краплі води.

Дочка Єгора Соболєва вперше показала свою маму

Аліса, так звати падчерку дикторки, не лишила підпису стосовно статусу цієї загадкової леді, ні її імені. Лише разюча схожість дівчат натякає на те, що вони — родички.

До речі, ведуча “плюсів” завжди з повагою відгукалася про екс-дружину свого чоловіка. Вона навіть зідзвонювалася з нею, аби порадитися щодо сімейних питань. З дочкою Соболєва також налагодила стосунки та навіть не раз показувала її у сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі.

Нагадаємо, що у Марічки Падалко та Єгора Соболєва є трійко дітей, які під час війни лишалися в Україні. Турботливі батьки вивезли свою малечу на захід України, де заздалегідь придбали помешкання. Сама дикторка лишалася у Києві, поки її милий звільняв Ірпінь.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини