33-річна Ксенія Мішина зробила пірсинг крила носу: актриса показала перші кадри з величезною сережкою

Ксенія Мішина вирішила поекспериментувати зі своєю зовнішністю та своїм виглядом. Відома українська актриса показала фотографії зі стильною масивною сережкою

Відома українська актриса Ксенія Мішина нещодавно поділилась на особистій сторінці свіжими фотографіями з нового фотосету. Знаменитість позувала на кадрах у стильному чорному корсеті та з масивними аксесуарами. Крім цікавих сережок у вухах, в очі також впав і пірсинг у носі відомої актриси. Зірка вирішила поекспериментувати зі своїм зовнішнім виглядом та здивувала фанатів несподіваним образом.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість продемонструвала себе у доволі сміливому образі. Ксенія Мішина зібрала волосся у навмисно хаотичну зачіску та зробила стриманий макіяж. Актриса обрала для фотосесії стильні сережки у вуха, а ось на носі зірки красувались дві масивні прикраси.

Актриса Ксенія Мішина показала фотографії з пірсингом у носі
Актриса Ксенія Мішина показала фотографії з пірсингом у носі

Втім, насправді відома українська актриса не пробивала ніс у майстра. Для нової фотосесії Ксенія Мішина обрала так звані “обманки” – прикраси, які імітують сережки, втім для носіння не вимагають наявність пробиття тієї чи іншої частини тіла. Слід зазначити, що з такою прикрасою актриса виглядає доволі цікаво.

В описі до нової публікації у своєму блозі Ксенія Мішина порадила шанувальникам ніколи не замислюватись над тим, що про них думають люди навколо. Ба більше, відома українська актриса зазначила, що з людьми, які змушують когось вважати себе неідеальними, потрібно припиняти спілкування назавжди.

Відома українська актриса Ксенія Мішина показала, як виглядає з пірсингом у носі
Відома українська актриса Ксенія Мішина показала, як виглядає з пірсингом у носі

У коментарях до нової публікації шанувальники відомої української актриси залишили знаменитості чимало теплих слів і компліментів. Крім того, користувачі мережі висловили свої думки стосовно того, як потрібно комунікувати з тими, хто намагається образити когось. Загалом, позиція більшості підписників Ксенії Мішиної схожа: з такими людьми не потрібно мати нічого спільного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини