Леопардова сукня, стильні чоботи й шкірянка: стильна Леся Нікітюк прогулялась столицею в модному образі

Відома українська ведуча й блогерка зачарувала мережу стильним образом у леопардовій сукні та симпатичній байкерській шкірянці. Як виглядала Леся Нікітюк на прогулянці у столиці?

Леся Нікітюк, відома українська телеведуча та блогерка, має чимало шанувальників. Фанати цінують знаменитість не лише за її відмінне почуття гумору та вміння покращити настрій у навіть, здавалося б, найгірших ситуаціях. Надихає Леся Іванівна своїх прихильників і безперечним почуттям стилю. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Нікітюк часто хизується стильними образами.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікувала в особистому блозі нові фотографії, на яких позувала в симпатичному образі з леопардової сукні та чорної шкіряної куртки. Знаменитість зачарувала підписників стильним нарядом та вміло й ненав’язливо поєднала основні тренди цієї весни.

Відома українська ведуча Леся Нікітюк прогулялась вулицями Києва у стильному образі
Відома українська ведуча Леся Нікітюк прогулялась вулицями Києва у стильному образі

Знаменитість продемонструвала сонячні кадри, які зробила під час прогулянки українською столицею. Леся Нікітюк порадувалась, що на вулиці нарешті настала справжня й тепла весна, тому можна одягати легкий одяг. На нових фотографіях ведуча позувала в короткій сукні з леопардовим принтом і цікавим кроєм.

Доповнила зірка свій образ шкіряною короткою курткою та цікавими чобітками ніжного бежевого кольору. З аксесуарів на Лесі Нікітюк був ніжний ланцюжок на шиї та чорні окуляри від сонця. Знаменитість виглядала неймовірно стильно, а у новому образі зуміла вдало поєднати декілька трендів цієї весни – тваринний принт на одязі та шкіряні речі.

Леся Нікітюк зачарувала шанувальників стильним образом у леопардовій сукні
Леся Нікітюк зачарувала шанувальників стильним образом у леопардовій сукні

У коментарях до нової публікації знаменитої української ведучої шанувальники залишили чимало захоплених компліментів. Зокрема, підписники звернули увагу на струнку фігуру Лесі Нікітюк і відзначили, що обраний зіркою наряд ідеально підкреслив довжину її ніг.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини