Ремонт класу люкс та кухня, як у ресторані: дружина Віктора Павліка показала, до якого садочку піде їхній син

Вже у понеділок наймолодший син відомого українського музиканта Віктора Павілка почне ходити до дитячого садочку. Катерина Репяхова показала, який заклад вони обрали для своєї дитини

Відомий український музикант Віктор Павлік разом зі своєю четвертою дружиною виховує сина Михайла. Хлопчик вже цього понеділка почне ходити до дитячого садочку. Зіркові батьки встигли підібрати ідеальний дошкільний заклад для своєї дитини. Катерина Репяхова активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, тому й цією новиною з підписниками поділилась.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм дружина Віктора Павліка показала, як зсередини виглядає дитячий садок, в який вони з чоловіком віддали свого сина. На опублікованих Катериною Репяховою сторіс чудово видно ідеальний стан дошкільного закладу. У приміщенні свіжий ремонт, сучасні меблі. Ба більше, в садочку є все необхідне для комфортного розвитку дітлахів.

Катерина Репяхова показала, як виглядає зсередини садочок, в який ходитиме її син
Катерина Репяхова показала, як виглядає зсередини садочок, в який ходитиме її син

Зіркова мама, своєю чергою, відзначила, що інтер’єр та організований у садочку простір є дуже милим. Окреме захоплення у Катерини Репяхової викликали великі вікна, які освітлюють все приміщення.

Показала знаменитість і кухню в дитячому садочку. Слід зазначити, що у столичному дошкільному закладі персонал готує для дітей на професійно обладнаній кухні. Там є вся необхідна техніка, а загалом кухня спланована дуже комфортно. Окремо привертає увагу ідеальна чистота приміщення. Видно, що за цим уважно стежать.

Як виглядає кухня дитячого садочку, куди ходитиме син Віктора Павліка
Як виглядає кухня дитячого садочку, куди ходитиме син Віктора Павліка
Катерина Репяхова показала кадри з дитячого садочку, куди віддає свого сина
Катерина Репяхова показала кадри з дитячого садочку, куди віддає свого сина

До слова, показала дружина Віктора Павліка і вбиральню у дитячому садочку. У дошкільному закладі приємно знаходитись, всюди панує чистота й порядок. Ба більше, захоплення викликає і рівень відповідальності персоналу. Можна зі впевненістю сказати, що дітлахам, які відвідують цей садок, ніколи не буває сумно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини