Прозорі й нетипові: якими були весільні наряди Андрія Хветкевича з Холостячки-2 та його нареченого Філіпе

Підприємець та блогер Андрій Хветкевич, який брав участь у реаліті-шоу "Холостячка-2", разом із нареченим продемонстрував один із варіантів своїх весільних нарядів

Відомий підприємець та блогер Андрій Хветкевич здобув всеукраїнську популярність після участі в реаліті-шоу “Холостячка-2”. На проєкт знаменитість прийшов, аби підкорити співачку Злату Огнєвіч. Хоча й романтичні стосунки в зіркової пари не склались, після завершення телепроєкту вони залишились близькими друзями.

Зокрема, відома українська співачка Злата Огнєвіч підтримала ексучасника другого сезону “Холостячки”, коли той здійснив камінг-аут. Андрій Хветкевич на всю країну зізнався, що йому подобаються і чоловіки, і жінки. Пізніше стало відомо, що знаменитість зустрічається з колумбійцем Філіпе.

Андрій Хветкевич з Холостячки минулого року заручився зі своїм бойфрендом Філіпе
Андрій Хветкевич з Холостячки минулого року заручився зі своїм бойфрендом Філіпе

Зіркова пара планувала своє весілля та врешті оголосила дату – 6 травня 2023 року. Втім, для закоханих свято почалось раніше. Андрій Хветкевич та його наречений Філіпе відзначають весілля у Мексиці, тому запросили гостей на свято заздалегідь. Першим заходом весільної програми виявилась вечеря-знайомство. Про це на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила Злата Огнєвіч, яку зіркова пара також покликала на свято.

Оскільки закохані Андрій та Філіпе запланували декілька весільних заходів, наряд у них також не один. Нещодавно Хветкевич у своєму блозі показав святкову фотографію, на якій позував із коханим нареченим. Пара обрала доволі цікаве вбрання – легке та прозоре, аби не було жарко під мексиканським сонцем.

Андрій Хветкевич з Холостячки-2 показав, як виглядають його з Філіпе весільні наряди
Андрій Хветкевич з Холостячки-2 показав, як виглядають його з Філіпе весільні наряди

Нагадаємо, що стосунки Хветкевича з нареченим почались ще до його участі в Холостячці-2. Зіркова пара розірвала роман, оскільки Андрій відмовив у відповідь на пропозицію коханого вийти за нього. Тоді знаменитість був не готовий, втім після реаліті-шоу відновив із Філіпе стосунки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини