Змучена, але щаслива: 34-річна MamaRika показала свої ексклюзивні кадри одразу після народження дитини

Відома українська співачка MamaRika вперше показала, як виглядала одразу після народження своєї першої дитини. Зірка була втомлена, але на її обличчі читалось абсолютне щастя

MamaRika, відома українська співачка й блогерка, не лише продовжує активно займатись професійною діяльністю, але й не втрачає контакту з шанувальниками. Нещодавно на своїй сторінці знаменитість вирішила поспілкуватись із підписниками та запропонувала їм назвати дату або місце, а вона покаже звідти свою фотографію.

Підписники не розгубились та запропонували артистці чимало варіантів. Серед них було й прохання показати перший знімок знаменитості після пологів. Користувачі мережі зацікавились, як виглядала MamaRika після того, як на світ з’явився її первісток. Артистка не стала приховувати й поділилась своєю милою фотографією.

MamaRika показала, як виглядала на фотографії одразу після народження дитини
MamaRika показала, як виглядала на фотографії одразу після народження дитини

На опублікованій фотографії знаменитість лежала на ліжку прямо біля свого новонародженого сина Давида. В описі до нової публікації зірка справедливо зауважила, що раніше насправді вона ніколи й нікому не демонструвала цього знімку. Попри свій втомлений вид, зазначила MamaRika, вона на цій фотографії є найщасливішою людиною в усьому світі.

Артистка лежала у лікарняному одязі, її очі були прикриті, а волосся зібране в гульку. MamaRika ніжно усміхалась, відчуваючи одночасно полегшення й неймовірне щастя від того, що вона тепер – мама. Дитина, яка спокійно лежала біля своєї матусі, відпочивала, прикривши очі. Малюка обережно загорнули в плед, а на самому синові співачки було стильне дитяче боді.

MamaRika вперше в житті показала свої фотографії одразу після народження первістка
MamaRika вперше в житті показала свої фотографії одразу після народження первістка

Нагадаємо, що відома українська співачка стала мамою декілька років тому. Свого первістка знаменитість народила у серпні 2021 року. Син зірки з’явився на світ у шлюбі з відомим актором Сергієм Середою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини