“Екранна” дружина Тімура Мірошниченка Віра Кекелія показала свого реального чоловіка: справжній красень

Українська телеведуча, яку сьогодні можна назвати "екранною" дружиною Тімура Мірошниченка, показала милі кадри зі своїм справжнім чоловіком. Кого покохала Віра Кекелія?

Відома українська телеведуча, актриса та співачка Віра Кекелія сьогодні працює на телеканалі “1+1”. Знаменитість разом зі своїм зірковим колегою веде телепроєкт “ЖВЛ”, в якому вони з Тімуром Мірошниченком розповідають про зіркове життя та секрети представників українського шоубізнесу. Знаменитості так часто з’являються разом на екрані, що їх вже легко можна назвати “робочими” дружиною та чоловіком.

Втім, поза роботою і Віра Кекелія, і Тімур Мірошниченко перебувають у щасливих шлюбах зі своїми коханими партнерами. Так, нещодавно відома українська телеведуча показала спільні фотографії зі своїм реальним чоловіком, музикантом Романом Дудою. Унікальними кадрами знаменитість поділилась на честь свого минулого дня народження.

Віра Кекелія показала сонячні та яскраві фотографії на честь свого дня народження
Віра Кекелія показала сонячні та яскраві фотографії на честь свого дня народження

Цьогоріч артистка святкувала свій 37-й день народження. Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала кадри, на яких показала, з ким провела цей важливий день. Своє свято зірка відзначила у Києві в колі найближчих людей – родичів та коханого чоловіка. Віра Кекелія показала романтичні кадри на тлі річки Дніпра.

У коментарях до нової публікації відомої української ведучої шанувальники залишили чимало захоплених коментарів і побажань. У день народження користувачі мережі щиро побажали Вірі Кекелії безмежного щастя та миру. А от реакція фанатів Кекелії на її спільні фото з чоловіком була ще милішою – підписники назвали пару “котиками” та побажали їм міцного кохання.

Віра Кекелія показала романтичні кадри зі своїм коханим чоловіком Романом Дудою
Віра Кекелія показала романтичні кадри зі своїм коханим чоловіком Романом Дудою
Відома ведуча й співачка Віра Кекелія показалась на спільних фото зі своїм чоловіком
Відома ведуча й співачка Віра Кекелія показалась на спільних фото зі своїм чоловіком

Нагадаємо, що свого майбутнього чоловіка відома українська ведуча й співачка зустріла на зніманнях проєкту “Голос країни-7”. Зіркова пара відгуляла весілля восени 2017 року, а вже через три роки, 2020, вони вперше стали батьками – Кекелія народила сина Івана. У серпні 2022 року в родині з’явився на світ ще один син.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини