Тоді роман ще був таємним: нова дружина Вови Остапчука показала архівне фото з їхнього секретного побачення

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук сьогодні будує стосунки з Катериною Полтавською. Нещодавно зіркова кохана показала їхні спільні архівні фото

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук офіційно був у шлюбі двічі. Сьогодні ж шанувальники підозрюють, що чоловік міг одружитись втретє. Обраницею знаменитості стала 22-річна журналістка з Києва. Катерина Полтавська активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де часто ділиться цікавими й кумедними історіями, романтичними фотографіями.

Нещодавно на своїй сторінці дівчина Володимира Остапчука показала архівну фотографію, яку шанувальник таємно зробив, коли стосунки ще були непідтвердженими. На кадрі закохані прогулюються Києвом, а Катерина Полтавська в руках тримає красивий букет, подарований своїм бойфрендом. Зіркова пара виглядає щасливою.

Нова дівчина відомого шоумена Остапчука показала архівне фото з бойфрендом
Нова дівчина відомого шоумена Остапчука показала архівне фото з бойфрендом

Нагадаємо, що стосунки знаменитості почали ще наприкінці минулого року. Тоді про це заговорила травесті-діва Монро. Вона повідомила, що у Володимира Остапчука з’явилась таємнича “краля”. Пізніше допитливі користувачі мережі з’ясували, з ким шоумен таки закрутив роман. Довгий час Остапчук і Полтавська замовчували свої стосунки, хоча всі шанувальники давно здогадались.

Близько трьох тижнів тому зіркова пара офіційно підтвердила свої стосунки. Напередодні першого випуску спільного YouTube-шоу “Мекнув – питайте” Полтавська та Остапчук зізнались, що весь цей час вони зустрічались.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська зустрічаються з грудня минулого року
Володимир Остапчук і Катерина Полтавська зустрічаються з грудня минулого року

Нагадаємо, що шанувальники також запідозрили, що відомий український шоумен вже міг навіть одружитись зі своєю новою дівчиною. У лютому цьогоріч зіркова пара опублікувала на своїх сторінках в соціальній мережі неоднозначні фото, зроблені в паспортному сервісі. В описі до цих кадрів зірки залишили дату, натякнувши, що для них цей день став особливим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини