Якими бачить своїх батьків 6-річний син Катерини Осадчої та Юрія Горбунова: Іван зробив миле фото мами й тата

Відоме українське подружжя виховує двох спільних дітей. 6-річний син Юрія Горбунова та Катерини Осадчої нещодавно знайшов нове хобі й почав робити фотографії

Катерина Осадча та Юрій Горбунов – одна з найвідоміших пар в українському шоубізнесі. Знаменитості мають зразкову родину та не припиняють дивувати й зачаровувати шанувальників ідилією та гармонією в стосунках. Для своїх дітей зірки є найкращою демонстрацією справжніх почуттів і щирого кохання. Нащадки подружжя це помічають, запам’ятовують та саме так і бачать своїх батьків – люблячими та ідеальними.

Відомі українські телеведучі разом виховують двох спільних синів. 6-річний син Іван нещодавно знайшов собі нове хобі, результатами якого Катерина Осадча поділилась на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Зірка опублікувала фотографію з чоловіком, яку зробила їхня дитина. Знаменита пара позувала на кухні. Горбунов ніжно обіймав дружину, поки вона дарувала йому поцілунок.

Син Катерини Осадчої та Юрія Горбунова зробив миле й романтичне фото своїх батьків
Син Катерини Осадчої та Юрія Горбунова зробив миле й романтичне фото своїх батьків

Втім, нову фотографію відома українська співачка опублікувала не просто так. Знаменитість вирішила привітати свого чоловіка з Днем янгола. Катерина Осадча на своїй сторінці в Інстаграмі розмістила романтичний кадр, зроблений їхнім сином Іваном та привітала Юрія Горбунова з його днем. Знаменита ведуча зізналась чоловікові в коханні та побажала йому, а також всім, хто святкує свої іменини, янгола-охоронця. Нагадаємо, що вчора, 6 травня, чоловіки з іменем Юрій, Анатолій, Валерій, Георгій, Єгор та інші святкували іменини.

Катерина Осадча ніжно привітала свого чоловіка з Днем янгола
Катерина Осадча ніжно привітала свого чоловіка з Днем янгола

У коментарях до нової публікації відомої української телеведучої в соціальній мережі Інстаграм шанувальники приєднались до привітань. Крім того, на милий жест відреагував і сам Юрій Горбунов. Чоловік подякував Катерині Осадчій за ніжні побажання та романтично назвав її “коханою”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини