Марічка Падалко показала свій автомобіль: елітне авто червоного кольору, які приховувала роками

Марічка Падалко завжди позиціювала себе, як зірка з народу, показувала, як їздить громадським транспортом. Проте, нещодавно ведуча засвітила свій автомобіль.

Марічка Падалко. Героїня цього матеріалу стала справжньою народною улюбленицею, яка продовжує підкорювати серця. Зірка завжди відрізнялася надзвичайною скромністю та ніколи не хизувалася своїми статками. Майже нічого не відомо про те, де мешкає дикторка з родиною, але нещодавно знаменитість засвітила свою автівку.

Як виглядає автомобіль Марічки Падалко?

Дружина Єгора Соболєва у сторіз в Інстаграмі вперше показала, якою “ластівкою” кермує на столичних дорогах. Машина, хоч і чимала, але виглядає дійсно жіночною. Колір обрала знаменитість червоний.

Марічка Падалко показала свій автомобіль

Втім, марку авто зірка вирішила не показувати, але з огляду на зовнішній вигляд транспорту, можна припустити, що у знаменитості — Mazda cx, яка є досить популярною на київських трасах.

Mazda cx на яку підозріло схожа автівка Марічки Падалко

Коли Падалко її купила — загадка. Проте, це не єдине надбання ведучої за роки роботи на телеканалі 1+1. Вона й сама розповідала, що має дачу, а ще прямо перед повномасштабною війною взяла квартиру на заході України. Придбала житло разом з чоловіком не просто так. За словами Марічки, її обранець ще у 2021-му році заговорив про те, що рф може напасти знову на Україну. Помешкання як раз таки стало у нагоді, адже туди дикторка евакуювала всіх своїх дітей та вивезла батьків.

Нагадаємо, що Марічка Падалко не евакуювалася з України навіть під час наступу росіян на Київ. Вона продовжувала виходити в ефіри, поки її чоловік боронив північ країни. Єгор Соболєв став одним з перших, хто зайшов у звільнений Ірпінь. Нині продовжує службу на східному напрямку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини