Санта Дімопулос показала дорослого сина-красеня від Андрія Джеджули: взяв від батьків усе найкраще (ФОТО)

Відома українська співачка Санта Дімопулос вперше за довгий час показала свіжу фотографію зі своїм сином від Андрія Джеджули. 14-річний юнак помітно змінився

Колишня солістка популярного гурту “ВІА Гра” та відома українська співачка Санта Дімопулос, як і багато українців, після початку повномасштабної війни виїхала за межі країни. Сьогодні разом з двома своїми дітьми знаменитість мешкає в Європі. Професійна діяльність артистки сьогодні на павзі, втім Санта продовжує активно вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Нещодавно на своїй сторінці артистка опублікувала свіжу фотографію зі своїм сином Даніелем. Первістка зірка народила в союзі з актором і телеведучим Андрієм Джеджулою. Знаменитість відвідала разом зі своїм сином парк атракціонів, який знаходиться в Іспанії.

Сьогодні хлопцю вже 14 років, а виглядає він дуже схожим на обох батьків одночасно. Даніель успадкував риси зовнішності і від свого тата, і від красуні-мами. Нині Даніель носить цікаву зачіску, яка разюче відрізняється від того, з яким волоссям ходив юнак раніше. На голові сина Санти Дімопулос кучері. Крім того, хлопець помітно витягнувся та вже навіть перегнав у зрості свою зіркову маму.

Санта Дімопулос показала, як сьогодні виглядає її син від Андрія Джеджули
Санта Дімопулос показала, як сьогодні виглядає її син від Андрія Джеджули

У коментарях до нової публікації відомої української співачки її шанувальники залишили чимало компліментів – не лише для неї самої, але й для її сина. Користувачі мережі зазначили, що Даніель помітно виріс і став дуже красивим. Ба більше, підписники Санти Дімопулос зауважили, що вона поруч зі своєю дитиною виглядає, ніби його сестра, а не мама.

Як виглядав син Санти Дімопулос та Андрія Джеджули Даніель раніше
Як виглядав син Санти Дімопулос та Андрія Джеджули Даніель раніше

Нагадаємо, що син відомої української співачки з’явився на світ 2008 року. Вагітність зірки пройшла чудово, чого не можна сказати про пологи – Дімопулос зізнається, що й досі пригадує їх із жахом. Тоді лікарі зробили помилку та виштовхнули дитину, натиснувши на живіт зірки. Це спричинило появу гематоми на голові маленького Даніеля. На щастя, все обійшлось і сьогодні хлопець росте здоровим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини