Дружина Григорія Решетніка показала фігуру після трьох вагітностей: так, ніби й зовсім не народжувала

Відомий український телеведучий і головний Купідон країни й сам щасливо одружений з красунею. Дружина Григорія Решетніка показала, як виглядає її фігура після трьох вагітностей

Григорій Решетнік, відомий український телеведучий і шоумен, поза камерами має щасливу родину. Знаменитість одружений із коханою, на ім’я Христина, а разом зіркова родина виховує трьох синів. Дружина популярного ведучого має неймовірно витончену та підтягнуту фігуру, подивившись на яку, важко сказати, що вона народжувала тричі.

Нещодавно Христина Решетнік опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм свіжу фотографію. На новому зображенні зірка позує в роздягальні басейну в суцільному спортивному купальнику. Дружина українського ведучого має осину талію, витончені руки й загальний підтягнутий стан. В описі до опублікованого кадру блогерка зайвий раз нагадала, що після вагітності не лише можливо повернутись до ідеальної фігури, але й зробити її ще кращою.

Христина Решетнік показала свіжі фотографії з басейну
Христина Решетнік показала свіжі фотографії з басейну

Знаменитість не просто так вирішила показати своє зображення в купальному костюмі. Зірка повідомила, що тиждень вирішила почати із занять спортом. Христина Решетнік розповіла своїм підписникам, що прийшла до басейну зі своїми синами й разом вони збираються поплавати. Дружина відомого ведучого не залишила фанатів без подробиць і показала, як пройшли сімейні розваги.

Блогерка опублікувала кадри, як її сини бавляться в басейні та зізналась, що вони затримуються там надовго, коли приходять поплавати. Річ у тім, що діти Христини Решетнік дуже люблять гуляти в басейні, тому завжди використовують цю можливість на максимум.

Дружина Григорія Решетніка Христина показала, як вони з синами плавають в басейні
Дружина Григорія Решетніка Христина показала, як вони з синами плавають в басейні

Нагадаємо, що первісток Іван в родині Григорія та Христини Решетніків народився у квітні 2013 року. Другого сина зіркова дружина народила через чотири роки – у червні 2017 на світ з’явився син Дмитро. А ще через три роки у сім’ї з’явився наймолодший син Олександр, який народився наприкінці листопада 2020 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини