Зробила хімзавивку волосся й перестала фарбуватись: як у шлюбі з 85-річним Кончаловським змінилась Висоцька

Відома російська актриса й телеведуча здивувала несподіваними змінами іміджу. Знаменитість вирішила зробити собі дрібні кучері, завдяки чому Висоцькій вдалось освіжити свій образ

Юлія Висоцька, відома російська актриса й телеведуча, не лише займається своєю професійною діяльністю, але й активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість час від часу ділиться зі своїми підписниками свіжими фотографіями. Нещодавно зірка опублікувала свіжий кадр, на якому продемонструвала несподівані зміни іміджу.

Юлія Висоцька вирішила несподівано змінити свій зовнішній вигляд
Юлія Висоцька вирішила несподівано змінити свій зовнішній вигляд

Ведуча й актриса Юлія Висоцька тепер носить кучері, які дуже нагадують зачіску, яку роблять за допомогою хімічної завивки. Знаменитість на опублікованій фотографії позує з доволі стильною стрижкою, а також майже без макіяжу – лише чорний олівчик обережно підкреслює очі зірки. Слід зазначити, що така зачіска безперечно пасує Юлії Висоцькій та робить її набагато молодшою.

До слова, з часом знаменитість змінилось. Важко сказати, що вік вніс кардинальні зміни у зовнішність Юлії Висоцької, втім зі сторони видно, що вона виглядає вже не так, як раніше. Сьогодні ведуча й актриса є більш жіночною та витонченою.

Так виглядала Юлія Висоцька з Андрієм Кончаловським раніше
Так виглядала Юлія Висоцька з Андрієм Кончаловським раніше

Нагадаємо, що відома російський режисер Андрій Кончаловський та його дружина Юлія Висоцька разом вже 25 років. Попри критику суспільства зіркова пара не лише зуміла прожити разом багато років, але й створила по-справжньому щасливу родину. Чоловік старший за свою кохану на 36 років, втім разом вони відчувають себе так, ніби різниці у віці й зовсім немає.

Майбутні закохані познайомились у ліфті, де Андрій Кончаловський не міг відірвати очей від красуні Висоцької. Пізніше чоловік запросив її на вечерю, втім дівчина відмовилась, адже встигла поїсти. Втім, таких відмовок режисер не приймав, тому наполіг, аби актриса хоча б посиділа з ним поруч. Завзятість Кончаловського підкорила Висоцьку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини