Алла Пугачова показала, як виглядала в дитинстві: маленька дівчинка з кульками зовсім не схожа на Примадонну

Відома російська артистка пригадала своє дитинство. Знаменитість показала фотографії, які були зроблені багато років тому. Майбутня зірка позує на камеру ще зовсім маленькою

Одна з найвідоміших російських артисток сьогодні вже завершила свою музичну кар’єру, втім продовжує тішити шанувальників новими історіями та цікавими фото. Знаменитість активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де часто показує себе та свою родину. Втім, нещодавно Аллі Пугачовій вдалось здивувати своїх підписників. Зірка опублікувала кадри, які були зроблені багато років тому, коли майбутня артистка була маленькою дівчинкою.

Нову фотографію Примадонна розмістила у своєму блозі не просто так, а з нагоди вшанування пам’яті ветеранів Другої світової війни. В описі до свого нового допису знаменитість зазначила, що сьогодні людей, зображених на фотографії, не вистачає, як ніколи раніше. На кадрі зірка позує поруч зі своїми рідними. Маленька Пугачова позує у сукні та з бантом на голові. У руках майбутня артистка тримає кульки.

Відома співачка Алла Пугачова показала архівні фотографії зі своїми рідними
Відома співачка Алла Пугачова показала архівні фотографії зі своїми рідними

На опублікованих кадрах знаменитість разом зі своєю родиною перебуває на заходах, присвячених вшануванню пам’яті та святкуванню перемоги над німецькими загарбниками. До слова, на фотографії не одразу можна впізнати маленьку Аллу Пугачову, адже за ці роки зірка російської естради дуже сильно змінилась. Втім, можна з упевненістю сказати, що донька артистки Ліза схожа на свою маму в дитинстві.

Нагадаємо, що у відомої російської артистки Алли Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна є двоє спільних дітей – Гаррі та Ліза. Зіркові двійнята цьогоріч святкуватимуть свій 10-й день народження, а з кожним днем вони все більше й більше схожа на своїх батьків. Так, син подружжя успадкував татові риси зовнішності, а ось донька артистів нагадує Примадонну.

Як виглядають діти відомих артистів Алли Пугачової та Максима Галкіна
Як виглядають діти відомих артистів Алли Пугачової та Максима Галкіна

Слід зазначити, що шанувальники постійно нагадують, що діти артистів дуже схожі на них.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини