Екс-дружина Узелкова Боржемська показала, як виросла їхня донька: Олівія росте принцесою з косою до поясу

Відома українська фітнес-тренерка Марина Боржемська вперше за довгий час показала свою молодшу дитину та єдину доньку, яку народила у шлюбі з В'ячеславом Узелковим

Марина Боржемська, відома українська блогерка та фітнес-тренерка, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм часто ділиться з шанувальниками корисними порадами та розповідями про те, як турбуватись про своє здоров’я. Втім, тема особистого життя в блозі знаменитості спливає не так часто, як того б хотілося її прихильникам.

Хай там як, але приховати всього навіть за великого бажання просто неможливо. Нещодавно Марина Боржемська на своїй сторінці в Інстаграмі показала, як сьогодні виглядає її молодша донька від колишнього чоловіка В’ячеслава Узелкова. Фітнес-тренерка опублікувала сонячну фотографію з Олівією, на якій чудово видно, як дівчинка виросла.

На кадрі мама з донькою позують на камеру, зручно вклавшись на м’який килим. Марина Боржемська та Олівія намагаються скласти з пальців красиве сердечко, втім спроби обертаються невдачами та гучним і щирим сміхом. Донька фітнес-тренерки позує у красивій рожевій сукні та з розпущеним волоссям. У зовнішності дівчинки можна помітити й мамині, й татові риси.

Марина Боржемська показала, як сьогодні виглядає її молодша донька від колишнього чоловіка
Марина Боржемська показала, як сьогодні виглядає її молодша донька від колишнього чоловіка

Після розлучення з колишнім чоловіком, боксером В’ячеславом Узелковим, відома українська спортсменка продовжила виховувати двох дітей, народжених у шлюбі, самостійно. До слова, знаменитість не один раз пригадувала, що, на жаль, стосунки батька з дітьми не склались, тому Олівія та Роберт майже не бачаться зі своїм татом.

Марина Боржемська на своїй сторінці в Інстаграмі постійно публікує нові дописи й фотографії з України. Саме тому можна припустити, що зіркова родина нині живе в рідній країні.

Марина Боржемська з двома своїми дітьми, яких народила від В'ячеслава Узелкова
Марина Боржемська з двома своїми дітьми, яких народила від В’ячеслава Узелкова

Нагадаємо, що старший син відомої фітнес-тренерки з’явився на світ 2009 року. Цьогоріч хлопець відзначатиме свій 14-й день народження. Молодша донька Марини Боржемьскої та В’ячеслава Узелкова народилась на три роки пізніше – 2012 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини