Багатодітний Григорій Решетнік повідомив, що скоро станеться у родині поповнення: це буде дівчинка (ФОТО)

Дружина Григорія Решетніка Христина вже давно мріяла про поповнення в сім'ї, але дівчина хоче стати мамою прекрасної дівчинки, щоб розбавити чоловіче царство.

Відомий телеведучий Григорій Решетнік разом зі своєю дружиною Христиною виховують трьох прекрасних дітей. Григорій дуже щасливий батько, адже мрія кожного чоловіка – це виховати сина, а в Григорія їх аж три! Однак, дружина чоловіка зізнається, що вона дуже хоче стати мамою гарної принцеси, щоб розбавити чоловіче царство не лише своєю присутністю, але й маленькою красунею.

Зараз сім’я проживає в квартирі, але з поповненням родина планує переїхати до великого будинку. Зараз родині вистачає місця в просторній квартирі на Новопечерських липках, але для ще одного малюка місце вже може не вистачити.

У соціальних мережах чолрвік поділився зі своїми прихильниками фотографією його дружньої родини, на якому можна робачити, що його сестра в цікавому положенні. Чоловік запропонував вгадати, хто ж народиться у родині, де народжуються лише одні хлопчики. Прихильики вважають, що цього разу буде точно дівчинка.

Григорій Решетнік розповів про поповнення в сім'ї
Григорій Решетнік розповів про поповнення в сім’ї

Зважаючи на події в країні пара зараз не поспішає заводити дитину, але як чоловік, так і дружина зізнаються, що вони б дуже хотіли ще раз стати батьками. Про це Григорій одного разу заявив на телебаченні. Це сталося під час одного з ефірів, коли його дружина хотіла станцювати танець з професійною хореографинею.

Григорій підбіг до Христини, почав її обіймати та голосно заявив про те, що хоче ще раз стати батьком. Зараз наймолодшому сину пари всього два роки, тому вони ще мають можливість насолодитися вихованням свого малюка, а потім можна планувати народження маленької принцеси.

Сама Христина додає, що якщо так вийде, що Бог подарує парі ще одну дитину саме зараз – вона буде дуже рада і прийме це за необхідність. Проблем з вихованням нового члену сім’ї точно не буде, бо Христина та Григорій до цього максимально готові, про що подружжя неодноразово говорило.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини