Злата Огнєвіч виходить заміж? Співачка показала весільну сукню і поділилася особистим: “Забирають до РАГСу”

Популярна співачка Злата Огнєвіч заради того, щоб знайти свого обранця пішла на проєкт "Холостячка", де так і не зустріла кохання. Проте, нещодавно зірка порадувала прихильників кадрами у весільній сукні.

Злата Огнєвіч. Ця неймовірна співачка вже багато років радує прихильників чудесним голосом та змістовними ліричними піснями. Попри всі стереотипи про жінку у шоу-бізнесі, артистка є прикладом self-made woman і дуже пишається, що всього досягла сама. Вона стала другою знаменитістю, яка відважилася піти на революційний проєкт “Холостячка”. Втім, реаліті не принесло їй омріяного щастя.

Андрій Задворний, який перед камерами ледь не клявся у кохання зірці, так і не став її обранцем. Не пройшло і пари місяців, як закохані розбіглися.

Злата Огнєвіч мало не зганьбилася на весіллі в Андрія Хветкевича
Злата Огнєвіч підігріла чутки про весілля

Тим не менш, невдалий роман не змусив виконавицю опустити руки та думати, що з нею щось не так. Вона стала ще сильнішою і завзятіше почала працювати над своїм образом поп-діви. Втім, нещодавно знаменитість натякнула, що все ж таки мріє про весілля. Злата показала виключної краси кадри у білій пишній підвінечній сукні, а свою карколомну укладку артистка покрила тонесенькою фатою.

Злата Огнєвіч у весільній сукні

У коментарях просто аншлаг компліментів. Підписники відзначають, яка чудова зйомка вийшла у співачки. Ну, а те саме плаття, звісно не могло не викликати питань про особисте життя:

  • “Злато, у такій неймовірній весільній сукні вас ще не забирають до РАГСу?”
  • “Яка ж Ви вродлива, жіночна, тим часом дуже чекатиму результат зйомки”
  • “Дуже гарна, як завжди”
  • “Коли дивлюся на Вас хочеться розгадати Вас, прочитати Ваші думки, побачити Ваші сни… все так у Вас гармонійно, вишукано і звабливо”

Нагадаємо, що нещодавно Злата Огнєвіч дійсно була на весіллі. Щоправда, екс-учасника “Холостячки”, Андрія Хветкевича.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини