Марічка Падалко показала свою маму: теща Єгора Соболєва вражає моложавим і бадьорим виглядом (ФОТО)

Сьогодні День матері та популярні зірки вітають своїх найрідніших зі святом. Марічка Падалко однією з перших показала у сторіз свою неньку.

Марічка Падалко не часто любить говорити про свою родину чи показувати їхні світлини в Інстаграмі. Вона здебільшого використовує сторінки у соціальних мережах не для розваги чи підігрівання цікавості до своєї персони, а для професійного розвитку та комунікації з прихильниками.

Марічка Падалко показала свій автомобіль
Марічка Падалко показала свою маму

Та все одно для улюблених глядачів ведуча час від часу публікує атмосферні і теплі домашні світлини. Саме до Дня матері зірка опублікувала фото зі своєю матусею. Ненька дикторки має трендову стрижку та виглядає дуже моложавою. Видно, що Марічка пішла в неї своєю любов’ю до натуральності. Жінки дуже схожі між собою і єдине, що їх відрізняє — це колір волосся. Матуся Падалко — білявка.

Мама Марічки Падалко
Мама Марічки Падалко

Відомо, що ненька знаменитості присвятила себе інтелектуальній праці. Вона — знавчиня іноземних мов. Її легендарна дочка згодом згадуватиме, що її всю юність готували до вступу на філологію. Англійську вивчала дикторка зі школи і, до речі, саме завдяки своїм знанням ще у ранній молодості почала заробляти гроші. Допомагала перекладати інструкції та отримувала чималу винагороду для своїх років.

Цікаво, що і на телебачення пробитися їй допомогли знання, закладені саме матусею. Вона за програмою обміну поїхала у Штати, де почала здобувати професію журналіста. Згодом талановиту українку, яка у досконалості володіє англійською, покликали до Лондона на стажування у ВВС. Вже у жовтні 1999-го року вона потрапила вперше на телебачення.

Нагадаємо, що тато Марічки Падалко також дотичний до іноземних мов. Він працював перекладачем.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини