Настя Каменських зворушливо привітала свою неньку з Днем матері та показала, як вона помолоділа на очах

Настя Каменських вже вкотре відзначає День матері та публічно вітає свою найріднішу неньку. Які слова присвятила артистка і як виглядає зараз Лідія Каменських?

Артистка Настя Каменських завжди позиціювала себе, як сімейну людину. З батьками вона багато проводила часу, а зі своєю матусею стала справжньою подружкою. З нею літала навіть на відпочинок у Мексику. Сьогодні ж на День матері вона ніжно та зворушливо привітала найріднішу зі святом та присвятила їй такі рядки:

“”Мама”. Мабуть, не існує іншого такого слова, у якому б вмістилося стільки любові та турботи, тепла та підтримки. Саме тому сьогодні особливий день, коли ми маємо можливість ще раз сказати своїм матусям, як сильно їх любимо та цінуємо”

У коментарях фанати відзначили, як гарно виглядає Лідія Каменських. Десятки компліментів сьогодні отримала жінка, яка подарувала Україні нашу поп-діву, а Потапу дружину. Підписники співачки написали:

  • “Лідочка просто бест оф зе бест”
  • “Це найкраще що є у житті!”
  • “Ліда просто супер, просто вогонь”
  • “Мати молода, красива”

Втім, не лише своїй мамі Анастасія присвятила публікацію. У цей святковий день вона не змогла не згадати вихованців фонду “Таблеточки”, який допомагає онкохворим діткам подолати найсерйозніше випробування у житті.

Настя Каменських зворушливо привітала свою неньку з Днем матері

Співачка і сама не раз навідувалася до малюків та ділилася кадрами в Інстаграмі. А ось сама ставати мамою дружина Потапа поки не поспішає. Попри всі чутки про її вагітність, дива не сталося і артистка так і не розповіла головну новину своїм прихильникам.

Нагадаємо, що у чоловіка Каменських вже є син від першого шлюбу. Хлопець на ім’я Андрій живе разом зі своєю мамою, Іриною Горовою, але з батьком також активно спілкується.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини