Свекруха Насті Каменських проти тещі Потапа: хто виглядає молодше – Лідія Петрівна чи Людмила Анатоліївна

Потап і Настя Каменських – одна з найвідоміших пар українського шоубізнесу. Зіркове подружжя нещодавно показало, як виглядають їхні матусі Лідія Петрівна та Людмила Анатоліївна

Відома українська співачка Настя Каменських та її зірковий чоловік Олексій Потапенко нещодавно показали на своїх сторінках у соціальній мережі Інстаграм фотографії своїх чудових матусь. Свіжими кадрами зі своїми шанувальниками знаменитості вирішили поділитись на честь міжнародного Дня мами, який відзначали вчора, 14 травня. Пропонуємо помилуватись новими фото та з’ясувати, хто ж виглядає молодше.

Так, Настя Каменських показала своїм підписникам миле сімейне фото. У своєму блозі артистка опублікувала кадр, зроблений з матусею в машині. Схоже, родичі збирались кудись їхати, але зупинились на секунду, аби зробити знімок на пам’ять. На новому кадрі видно, що мама співачки має доволі схожу зі своєю донькою зачіску. У Лідії Петрівни світле кучеряве волосся, а у своїй 68 років вона просто вражає неймовірним зовнішнім виглядом.

Настя Каменських опублікувала свіжу фотографію зі своєю мамою на честь нещодавнього свята
Настя Каменських опублікувала свіжу фотографію зі своєю мамою на честь нещодавнього свята

В описі до нової публікації відома українська співачка висловила свою любов до мами та вдячність їй. Зірка зазначила, що у цілому світі не знайти кращого та ніжнішого слова, ніж “мама”. Настя Каменських подякувала своїй найріднішій людині за турботу, тепло й підтримку, яку вона дарує своїй доньці.

Чоловік артистки, відомий український музикант і продюсер Потап, також привітав свою неньку з учорашнім святом. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олексій Потапенко показав селфі з Людмилою Анатоліївною. На опублікованому кадрі зіркова мама позує у повсякденному наряді та сонцезахисних окулярах. Мама Потапа має світле й пряме волосся та виглядає відмінно у свої 65 років.

Олексій Потапенко показав фотографію зі своєю мамою Людмилою Анатоліївною
Олексій Потапенко показав фотографію зі своєю мамою Людмилою Анатоліївною

Звертаючись до своєї найріднішої людини, Потап подякував за підтримку, яку його мама завжди йому дарує. Крім того, знаменитість привітав усіх матерів України та світу зі вчорашнім святом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини