Володимир Остапчук поділився фотографією своєї мами, яку він дуже рідко показує: “Мама мене приб’є”

Український телеведучий Володимир Остапчук дуже рідко показує прихильникам свою рідну маму. Справа в тому, що жінка не дуже любить публічність.

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук підтримує тісний зв’язок зі своєю мамою і вирішив поділитися знімком своєї рідної людини у соціальних мережах. Чоловік привітав свою матусю з Днем матері 14 травня, який співпадає з її іменинами і показав фрагмент їхньої розмови по телефону.

На фотографії можна побачити усміхнену жінку, яка з радістю розмовляє зі своїм сином. До слова, Володимир дуже схожий на свою маму, але в описі під фото він зауважив, що його мама не дуже добре ставиться до того, що він публікує її фотографії.

“Сьогодні у моєї мами день народження. Співпав з днем усіх мам, бережіть своїх! Мама, звичайно, мене приб’є за цю сторіз, бо не любить, коли я виставляю її в інсті”, – написав Володимир Остапчук.

Володимир Остапчук показав рідкісне фото своєї мами
Володимир Остапчук показав рідкісне фото своєї мами

Володимир розповідає про свою маму лише найкращі речі. Чоловік каже, що в його мами найкращий у світі зелений борщ і її очі найдобріші та найкращі у світі. В дитинстві мама завжди розповідала йому вірші по дорозі до школи і виховала в ньому любов до поезії.

Крім цього, мама навчила його бути чуйним та цілеспрямованим. Вона казала ніколи не приховувати своїх емоцій. В ті часи, коли чоловік вперше прочитав “Гидке каченя” він дуже сильно плакав, але мама підійшла та почала його втішати, говорячи про те, що вона дуже рада тому, що хлопчик не приховує своїх емоцій.

“Я думаю, що головне, чого навчила мене моя мама – це бачити, слухати та радіти. Я не шкодую, що я досі мамин син, хоч і рідко до неї телефоную зараз”, – якось зізнався Остапчук.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини