Тоня Матвієнко показала свою дочку, яку народила у 17 років: вона наче відбрунькувалася від мами (ФОТО)

Співачка Тоня Матвієнко — щаслива мати двох дочок. Нещодавно вона показала свою старшеньку Уляну, яку народила у ранній молодості. Дізнайтеся, як виглядає дівчина.

Тоня Матвієнко стала улюбленицею мільйонів і не тільки завдяки своїй творчості. Знаменитість часто наводять у приклад, як жінку, яка віртуозно змогла поєднати кар’єру на сцені та материнство. Щоправда, доля їй подарувала шанс стати мамою ще до початку зіркового шляху.

Замість випускного — у пологовий

Знаменитість ніколи не приховувала, що старшу дитину народила усупереч всім стереотипам про вік та можливості жінки. Привела свою першу донечку від коханого чоловіка Тоня  у 17 років. Звісно, у такому віці дуже непросто і сама артистка розповідала, що без косих поглядів і кпин у її адресу — не обійшлося.

Обранця, який став татом її Уляни вона дуже любила у молодості та завжди про нього відгукалася, як про людину дуже гідну. У картині світогляду зірки не було нічого дивного у тому, аби з’єднатися серцем з коханим та подарувати йому малюка.

Тоня Матвієнко показала свою дочку, яку народила у 17 років

Нині старша дочка Матвієнко — абсолютно доросла людина, яка також пішла творчою стежкою. Вона стала справжньою маминою опорою та надією. І хоч тепер увагу неньки дівчині доводитися ділити зі своєю молодшою сестрою, все одно з Тонею у неї дуже міцний зв’язок.

Цікаво, що раніше, до повномасштабного вторгення, Уляна жила в одному будинку зі своєю родиною. Була навіть інформація, що привела і свого обранця до батьківського дому.

Тоня Матвієнко показала свою дочку, яку народила у 17 років

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко у 2016-му році стала мамою вдруге. Вона народила також донечку від Арсена Мірзояна. Дівчинку назвали на честь її легендарної бабусі, Ніни Митрофанівни. У 2022-му вона разом зі своєю мамою виїздила в евакуацію за кордон.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини