Хазяйновитий Влад Яма відшукав на сміттєзвалищі у США добро: Могилевська такого б не дозволила

Влад Яма не перестає дивувати своїх прихильників. Відомий на всю Україну хореограф розважає підписників чудернацьким контентом та своїми пригодами у США на смітниках.

Український хореограф Влад Яма нині мешкає у США. Своїми переселенськими буднями він ділиться з прихильниками в Інстаграмі, де показує, як проводить дозвілля з родиною, волонтерить та відпочиває у Штатах.

Втім, з-поміж іншого трапляються у знаменитості і нестандартні сторіз, де він показує чудернацькі речі, як бувають за океаном. Наприклад, місцеві мешканці звикли виносити на звалища свої предмети побуту чи гардеробу, які бувають у дуже гарному стані. Артист показав, що просто на вулиці можна знайти відмінної якості сумку.

“Це не крадіжка”, — пише Влад, який забрав собі додому нову річ.

Влад Яма у Штатах кардинально змінився

Також танцюрист сказав, що валіза поїде в Україну. Втім, для кого цю знахідку він приберіг — не відомо. Проте, такі сторіз не викликали такої бурхливої реакції у підписників, як публікація Ями з відкритими торсом. Фанати були ошелешені і зовсім не тим, що із захопленням дивилися на фізичну підготовку знаменитості. Так співпало, що фото з підписом “Тримаємося”, було опубліковано у день, коли російські окупанти атакували Умань.

І хоч Влад одразу у наступному пості зазначив, що публікував все без жодних натяків та підтексту, все одно від хейту йому вже було не вберегтися. У коментарях йому пригадали все, написавши:

  • “Якщо чесно, ставився до вас добре як до земляка із Запоріжжя, але після війни сумніваюсь, що ви будете мати таку медійну популярність як до цього, але ви зробили свій вибір”
  • “Місту Умань передаєте підтримку?”
  • “Ви плануєте повертатись в Україну?? Звичайно зараз не поїдете, а після перемоги???”
  • “Це вже навіть нижче за рівень міської каналізації”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини