Григорій Решетнік показав, як виглядав 10 років тому: за всі роки змінилася лише борода та апартаменти

Григорій Решетнік не проти показати подробиці зі свого особистого життя та замилувати Мережу архівними фото. Цього разу чоловік показав, як він виглядав 10 років тому.

Український телеведучий Григорій Решетнік може похизуватися своїм бездоганним зовнішнім виглядом. Чоловік активно стежить за собою та виглядає значно молодше свого віку. Крім цього, Григорій не проти показати прихильникам архівні фото, щоб зрівняти, як він виглядав раніше і зараз. Нещодавні фотографії з минулого дали зрозуміти, що чоловік зовсім не старіє з роками і виглядає точнісінько так само, як 10 років тому.

Днями один з синів Решетніка святкував іменини, саме тому з цієї нагоди чоловік вирішив показати, як вони виглядали з сином 10 років тому. На фотографії можна побачити молодого Григорія та малесенького сина, якого він тримає на руках. На іншому фото вже по-новому: Решетнік майже не змінився, лише відростив довге волосся, бороду та змінив апартаменти на дорожчі, а-от син значно змінився.

Григорій Решетнік показав, як виглядав 10 років тому
Григорій Решетнік показав, як виглядав 10 років тому

З маленького пупсика хлопець став вже високим парубком, за яким скоро будуть бігати дівчата. До слова, сімейство Решетніка планує поповнення в сім’ї. Христина дуже хоче стати мамою прекрасної дівчинки, щоб в чоловічому королівстві стало на одну дівчинку більше, адже в Григорія та Христини троє дітей і всі вони – хлопчики.

Григорій Решетнік показав, як виглядав 10 років тому
Григорій Решетнік показав, як виглядав 10 років тому

Тим часом, прихильники у коментарях засипали чоловіка приємними повідомленнями про його зовнішність:

  • “Гриша не змінився, а-от дитинка виросла, виросла!”,
  • “Прекрасні діти лише у батьків, що надають правильний приклад! Є чим пишатися”,
  • “Нехай мрії здійсняться! Григорій, а Ви зовсім не змінились. Тільки зачіска інша”,
  • “Які фото, клас! Мудрості і мужності йому, він талановитий. Дай Боже йому щасливої долі”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини