Андрій Данилко показав романтичний вікенд з мамою Вєрки Сердючки: чоловіку Інни Білоконь слід ревнувати?

Відомий український музикант Андрій Данилко зачарував шанувальників милими кадрами зі спільного вікенду зі своєю колегою та напарницею Інною Білоконь

Андрій Данилко, відомий український музикант і творець легендарного образу Вєрки Сердючки, давно підкорив серця шанувальників. Сьогодні знаменитість попри все продовжує свою професійну кар’єру. Артист не лише виступає з концертами по всьому світу, але й активно представляє Україну на міжнародній арені. Так, наприклад, нещодавно знаменитість відвідав Великобританію, де пройшло Євробачення-2023.

У всіх подорожах відомого українського музиканта постійно супроводжує його незмінна колега та напарниця Інна Білоконь. На сцені вона грає маму легендарної Вєрки Сердючки, а ось поза виступами й концертами Білоконь – чи не найкраща подруга Андрія Данилка. Між знаменитостями настільки міцна дружба, що шанувальники часто підозрюють щось більше.

Андрій Данилко показав милі кадри зі своєю напарницею Інною Білоконь
Андрій Данилко показав милі кадри зі своєю напарницею Інною Білоконь
Андрій Данилко опублікував романтичні фотографії з великобританського міста Ліверпуль
Андрій Данилко опублікував романтичні фотографії з великобританського міста Ліверпуль

Причиною, чому багато фанатів вважають, що між знаменитостями міг бути романтичний зв’язок, є і той факт, що Андрій Данилко нині залишається самотнім. За свої 49 років знаменитість ні разу не перебував у шлюбі та не мав дітей. Втім, сам музикант зізнався, що вже змирився зі своєю долею та не намагається гнатись за ціллю попри все створити родину.

А ось Інна Білоконь в реальному житті насправді заміжня жінка. Знаменитість багато років тому вийшла заміж за коханого чоловіка, а в зірковому шлюбі на світ з’явилась їхня єдина спільна донька Яна. Нині зіркова пара живе душа в душу, а дівчина вже виросла та будує самостійне доросле життя. Саме це і є основною причиною, чому Данилко та Білоконь не змогли б бути разом за будь-яких умов.

Данилко зі своєю напарницею Інною Білоконь разом вирушили на Євробачення-2023
Данилко зі своєю напарницею Інною Білоконь разом вирушили на Євробачення-2023

Втім, дружба між артистами таки є й дуже міцна. Річ у тім, що з моменту створення “Вєрки Сердючки” ще 1990-х років, знаменитості всюди й постійно разом. Інна Білоконь та Андрій Данилко знають одне про одного все, вони завжди підтримують одне одного та полюбляють відпочивати разом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини