День вишиванки 2023: Тіна Кароль, Катя Осадча і Настя Каменських вразили всіх розкішним українським вбранням

Сьогодні всі українці світу відзначають День вишиванки. 2023 рік видався дуже нелегким, але в усіх куточках світу знову квітнуть наші національні символи. Топові знаменитості показали свої вишиті сорочки.

День вишиванки 2023 року — особливий, адже після повномасштабного вторгнення ще більше людей згадали про свою національну ідентичність, а такий символ, як вишита сорочка став надзвичайно близьким кожному з нас.

Знаменитості одними з перших нагадали своїм прихильникам, яке сьогодні важливе свято. Катя Осадча, наприклад, взагалі продемонструвала який у неї багатий гардероб на національний одяг. Дружина Горбунова вважає, що вишиванка — це набагато більше, ніж просто сорочка у шафі. У зірки “Світського життя” є біла з білими візерунками, кольору хакі — чоловіча та навіть сучасне переосмислення українського строю. Всім цим вона похизувалася у сторіз і довела, що навіть старовинні речі можна стильно обіграти.

Катя Осадча у вишиванці

У Тіни Кароль є ціла вишита сукня, яка своєю ніжністю підкреслює образ знаменитості. Рожеві квіти дуже нестандартно виглядають на сорочці та створюють враження повітряності. Поп-діва не раз з’являлася на публіці у цій вишиванці, щоразу доповнюючи себе новими і новими аксесуарами.

Тіна Кароль у вишиванці

А ось Настя Каменських точно вас здивує. Сьогодні зірка ще не показала, у чому відзначала День вишиванки 2023, але днями раніше засвітила сукню від дизайнерки Юлії Магдич.

Зірці дуже пасує червоний колір, але скільки коштує це плаття — просто вражає. На сайті кравчині можна знайти такий самий предмет гардероба, як і на дружині Потапа. Його вартість сягає понад 107 тисяч гривень.

Вишиванка Насті Каменських
Вишиванка Насті Каменських

Що ж артистка і раніше демонструвала недешеві речі, тому це не дивно, що Анастасія приміряла таку коштовну вишиванку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини