Потап із усмішкою на вустах зігрів у ніжних батьківських обіймах доньку не від Насті Каменських: “Пасує”

Відомий український музикант і продюсер Олексій Потапенко здивував мережу несподіваною фотографією з дитиною на руках. Мамою дівчинки виявилась не Настя Каменських

Олексій Потапенко, відомий український музикант і продюсер, давно здобув популярність серед української авдиторії. Знаменитість почав свою кар’єру багато років тому, а за цей час встиг не лише стати успішним і популярним артистом, але й двічі одружитись. Нині зірка українського шоубізнесу перебуває у шлюбі зі своєю колегою Настею Каменських. Пара живе в любові та гармонії, втім дітей у них поки що немає.

Ця тема повсякчас викликає бурхливі обговорення, втім артисти не коментують свого батьківства та не зізнаються, коли в них з’явиться дитина. Саме через це будь-які кадри, на яких Потап і Настя зображені з дітьми, навіть не своїми, викликають резонанс. Так, наприклад, Потапенко нещодавно поділився кадром, на якій тримає чиюсь доньку. Втім, хто батьки дівчинки – невідомо. Найімовірніше, дитина, зображена на фото, є членом родини артиста.

Олексій Потапенко показав фотографію з дитиною на руках
Олексій Потапенко показав фотографію з дитиною на руках

На нещодавно опублікованому зображенні знаменитість та дитина, яка позувала в його ніжних батьківських обіймах, були у вишиванках. Потап не просто так поділився таким кадром саме сьогодні, 18 травня. Цього дня українці по всьому світі відзначають День вишиванки. Артист привітав своїх шанувальників зі святом в описі до нової публікації. Втім, не привітання зацікавило фанатів знаменитості найбільше.

Так, у коментарях до нового допису Олексія Потапенка його підписники залишили чимало теплих слів. Частина авдиторії також привітала шоумена з сьогоднішнім святом. Тим часом інша частина підписників Потапа побажала йому якнайскоріше стати батьком вдруге.

  • “Дай Бог вам таку лялечку”;
  • “І вас зі святом!”;
  • “Тобі личить”;
  • “Чудове фото”;
Потап показав спільне фото з маленькою дівчинкою
Потап показав спільне фото з маленькою дівчинкою

Нагадаємо, що у відомого українського артиста насправді вже є діти. У шлюбі з колишньою дружиною Іриною Горовою знаменитість став батьком свого первістка Андрія. Також разом із коханою чоловік виховував доньку зірки від першого шлюбу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини